mars licz dalej
http://www.tablety.pl/tablety/myphone-mytab-10-dual-core-w-biedronce-za-499-zlotych-warto/.
Jeżeli założymy, że jest 2,2 tyś biedronek, w każdej sprzedadzą po 10 szt., to robi się pokaźny przychód i pewnie i zysk. Dziwię się, że ludzie dają się nabierać jeszcze na te tanie zagrywki na poziomach 1.6-1.7. Cel - do końca miesiąca 2.8.
Zastanawiam się czy te 30 tysięcy tabletów to wynik Biedrony, w Polsce? A co z zagranicą, przecież Myphony były wprowadzane jednocześnie w kilku krajach :D
Jak długo jestem z Tfone tak dopiero teraz zobaczyłem reklamę w telewizji. A to już coś. Trzy lata temu mówiono ze będą reklamy itd. i nic a teraz proszę Znając biedronkę to będą po 2szt na sklep i rozejdą się wsród pracowników.
Aby tylko nie zabrakło tych tabletów. Chyba sam dziecku kupie :)
Podoba mi się ta polityka "dobra rzadkiego". Myślę, że jeśli Mytaby schodzą jak ciepłe bułeczki, to Biedrona i TFO mogę się dogadać się w sprawie rozszerzenia akcji promocyjnej :), chyba, że polityka Spólki jest bardziej skomplikowana niż może się wydawać i nie chodzi tylko o maksymalizację zysku w krótkim okresie.