Dnia 2013-03-04 o godz. 13:14 zejman napisał(a):
> .dopóki prezesów nie będzie się nagradzać od efektów a za
> etat,to jest tak jak w komunie :czy się stoi czy się leży
> 20 tysiączków się należy!!!
.... Widać że jesteś w temacie :) prezes Graala sam stworzył tą markę od podstaw i nagradza sam siebie efektami swojej pracy ... I nie jest na żadnym etacie .
Zbawco to może nas wybawisz od tego beznadziejnego zarządu ( może i 3/4 zarządów spólek na gieldzie;))...tylko najpierw trzeba się znaleźć w radzie...ach zapomniałem...trzeba mieć więcej niż 100 akcji;))))
pieski pieski szczekacie...ale możecie co najwyżej poszarpać nogawki i nic więcej...
druga sprawa jeśli chodzi o SF to:
- od samego poczatku co bardziej rozgarnięci mieli wątpliwości,
zarząd SF składa się z Graalowców, Koralowców
- naiwni sądzą, że jeśli termin wpłaty był na 28.02, to w tym dniu juz powinno byc info,
- niestety nie wiemy jakie SF osiągnąl wyniki(przynajmniej ja nie znalazłem) za 2012, a w umowie sprzedazy jego udziałow są pewne warunki
morał z tego taki : potwierdza się prawdziwość słów: mowa jest srebrem, a milczenie złotem
niektórzy powinni zainwestować w ten drogocenny kruszec:)
W złoto bym raczej bym nie inwestował, może w sytuacji jak rynki zaczną się sypać na całego to można tam wycofać kapitał co do całej reszty trudno się tu z przedmówcą nie zgodzić... Szczekacze rozgoryczeni wywalą akcje a następnie w ciszy i spokoju kurs wróci na prostą... ;-)
Wcale się nie będę dziwił jak jeszcze dziś kurs wyjdzie na 0... ;-))) wielkiego zaskoczenia obecnie tu nie widzę....
Graal to dzieło życia Kowalskiego a wy - bando chciwych łapigroszy - wy tu jesteście tylko przejazdem i gówno kogokolwiek obchodzicie, a już na pewno nie Kowalskiego.
Dnia 2013-03-04 o godz. 14:35 ~zxc napisał(a):
> Graal to dzieło życia Kowalskiego a wy - bando chciwych
> łapigroszy - wy tu jesteście tylko przejazdem i gówno
> kogokolwiek obchodzicie, a już na pewno nie Kowalskiego.
Tak właśnie uczciwy ,,,,,, ski dba o akcjonariuszy, Niech skupi sobie akcje ,i nie będzie dzielił się z akcjonariuszami zyskiem