Mówiłem wchodzić to początek Nie ma nawet akcji za wiele w obrocie Ten co go tak boli ta emisja akcji to nie ma pojeciaPisalem co to jest i Kiedy a ci co dostaną nie sprzedadzą To raz Dwa to inna spółka po przejęciu i ludzie typu PATRO
To jeszcze gorzej jak myślałem jak nowi akcjonariusze to jak napisałeś "ludzie typu Patro". Zobacz gdzie sa jego spółki - na dnie. I tutaj będzie to samo. Wieczna produkcja akcji....nic innego.
Dnia 2013-03-04 o godz. 12:19 ~radek napisał(a):
> To jeszcze gorzej jak myślałem jak nowi akcjonariusze to
> jak napisałeś "ludzie typu Patro". Zobacz
> gdzie sa jego spółki - na dnie. I tutaj będzie to samo.
> Wieczna produkcja akcji....nic innego.
A ten swoje zarabiaj a nie jecz jak inni zarabiaja co mnie obchodzi kto tu jest wazne ze rosnie
Dnia 2013-03-04 o godz. 12:31 ~grzes napisał(a):
> niebyc taki pewny jeszcze dzis moze byc czerwona swieca
> niech rzuci ktos wiekszy .lub popyt sie cofnie nic
> niewiadomo.
Cowka kiedys bedzie, ale ty pierwszy bedziesz mial jak ze zlosci ze nie kupiles za duzo wypijesz
niemam zamiaru sie klucic,tak tylko tu zajrzalem na forum ale juz spadam, a ty przyloz sie do swoich tekstow ,bo probujesz zablysnac ale slabo ci to wychofdzi ,ciesz sie zes zarobiony i chuchaj by nie spadlo narka.
Firma LED Holding S.A. reprezentuje na terenie Polski grupę kapitałową ALDER OPTOMECHANICAL CORPORATION, światowego lidera w dziedzinie oświetlenia LED, oraz związanych z tym technologi
Czyżby wielka światowa firma tylnymi drzwiami na GPW wchodziła !!!!
Czy Wy jesteście az tacy tępi!! Podajcie jakieś argumenty. Henk70 całkowicie oderwał się od rzeczywistości i juz nie wie co pisze. Szkoda słów na takiego. LED Holding wpiszcie sobie w google i zobaczcie co wam wyskoczy. Podpowiedź - Lublin.....następnie zobaczcie sobie KRS i sprawozdania finansowe. Sami juz jesteście ubrani a teraz chcecie innych ubrać.