• ale ktoś duży sypie.. Autor: ~krakowianin [83.26.198.*]
    czytając posty jedynego optymisty na tym wątku czyli niejakiego prawdy to jestem już w 99% pewien, że koleś ma rozdwojenie ... pisze posty optymistyczne na forum i sam codziennie wystawia zlecenia sprzedaży z ukrytego tych wspaniałych papierów... zniknie jak sprzeda wszystko nagonionym....

na analizie techniczniej zna się tyle co przeczytał teorii w jednej książce,
    na nieruchomościach się nie zna..
    na księgowości również nie....
    ale za to pierwszy naganiacz..

przez takiego kiedyś wtopiłem jak byłem żółtodziobem

chłop tłumacząc 12 mln długu krótkoterminowego bredzi coś o kredycie bankowym i spłatach z czynszów... barann
  • Re: ale ktoś duży sypie.. Autor: ~Prawda [77.254.202.*]
    Nie znasz żadnych szczegółów dilu z nieruchomoscia i piszesz swoje naiwne wpisy bez żadnego uzasadnienia. Ja pisałem o rożnych wariantach ( przy żadnym się nie upieram) a jeśli chodzi o kredyt to istnieją jego warianty np, pomostowe przed negocjowanym dużym dlugoterminowym. Ale wszystkie one maja jedna wspólna cechę, musza być solidnie zabezpieczone i tego sie trzymam a nie durnych pomówień.Jestem pewien ze wiele stron nad nim myślało i ma jakies uzasadnienie biznesowe.Jeśli chodzi o analizę to poczytaj swoje i moje posty i na czyich mozna było zarobić.Tu ludzi nie oszukasz .Błazenada nigdy nie popłaca a pesymisci z reguły zle kończą.
  • Re: ale ktoś duży sypie.. Autor: ~doswiadczony [46.112.128.*]
    Prawda ty to jesteś prawdziwy baran. Wciąż gadasz o jakimś kredycie bankowym ale w ostatnim raporcie nic na ten temat nie ma!!! Weź ty się człowieku za czytanie raportów spółki i dopiero wtedy gdy masz coś sensownego do powiedzenia udzielaj się. A tak doprowadzasz nieświadomych ludzi do sporych strat finansowych. Takim jak ty to powinni zabronić pisania postów na forach publicznych.
  • Re: ale ktoś duży sypie.. Autor: ~Jan [77.252.243.*]
    Baran to ty jesteś bo logiczne jest ze takiej kasy nie mieli i czymś zapłacili. Napisz coś logicznego dla nas się osmieszasz.Jak banki nie daly to kto? Dziwne ze tu wogle siedzisz jak nie chcesz kupić.Ale widac idiotów nie brakuje.
  • Re: ale ktoś duży sypie.. Autor: ~doswiadczony [109.243.246.*]
    Skoro twierdzisz że to są kredyty toś nastepny baran albo Prawda i spółka. Ty też widzę nie wiesz skąd takie zobowiązania! Słuchaj pajaca Prawdę to napewno dobrze na tym wyjdziesz.
    Nieuków i naganiaczy zachęcam do przeczytania raportów spółki a jeżeli któryś nie rozumie co tam jest napisane to niech giełdę sobie daruje.
  • Re: ale ktoś duży sypie.. Autor: ~Jan [77.252.243.*]
    Lec do prokuratury jak jest to na szkodę firmy. Nie masz kompletnie żadnej wiedzy o ostatnim zakupie , same cyfry z raportu napisz sobie na czole może przyjdzie Ci objawienie jaki sens miał ten interes.Nic o nim nie wiesz i dalej bredzisz jak nawiedzony pisowiec.Lepiej napisz jaki masz w tym cel, bo tylko glupcy angażują się bezinteresownie.
  • Re: ale ktoś duży sypie.. Autor: ~Prawda [77.254.202.*]
    Widzę ze nasz as od czytania raportów siedzi na forum cały dzień i obserwuje Polnoc. Ciekawe dlaczego , może jest Samarytaniem , ale prędzej znudzonym nieudacznikiem szukajacym szczęścia.Tak naprawdę poza straszeniem raportem nie napisał ani slowa o interesach firmy . Na takiej samej zasadzie opierając sie tylko na cyfrach mozna powiedzieć o Midasie czy wielu innych firmach ze są bankrutami i nie warto w nie inwestować, a jednak rosną. Dla mnie najwazniszym miernikiem potencjału firmy są sygnały techniczne jakie wysyła wykres i tu jest coraz lepiej. Wszystkich czytających to zapewniam ze kurs i tak zrobi swoje a takie dupki udajace bezinteresownosc splynal jak woda w klozecie.
  • Re: ale ktoś duży sypie.. Autor: ~jajko [5.173.92.*]
    A ty Prawda za to jesteś geniusz który nabił w butelkę tylu inwestorów swoimi bredniami. Pasożyt z ciebie i tyle i nawet podszywasz się pod nickiem Jan aby niby uwiarygodnić swoje dziwne treści a widać po godzinach i nr IP że to ta sama osoba. Idiotów to sobie szukaj u siebie na podwórku. Buraku skończony
  • Re: ale ktoś duży sypie.. Autor: ~Prawda [77.252.243.*]
    Brednie . Sprzedaj i spadaj. Dużo tanio nie kupisz
  • Re: ale ktoś duży sypie.. Autor: ~krakowianin [83.29.101.*]
    mają okazję naganiacze zakupić wiele akcji skoro to taka dobra spółka:-))))))))))))))
[x]
ARAMUS 1,20% 1,98 2019-12-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.