trojkat sie zaweza, tydz max moze dwa i wybicie, sternicy zadecyduja, ale bardziej w gore, a to dlatego ze nie widac dystrybicji tylko chlodzenie wskaznikow, ale zobaczymy
Ja tu widze wzrosty od lipca, a faktycznie byly od sierpnia, masz z tym jakis problem? Zauwaz ze w tym czasie to Ty byles w bledzie. A zagrozenia to sa takie, ze przyrost zyskow moze byc mniejszy niz sie spodziewam, ale to problem na innym poziomie cenowym. Zreszta znasz moje zdanie.
Natomiast ciekawe czemu Cie interesuje analiza fundamentalna, skoro grasz na zygzaka.
AT budujesz w oparciu o fundamenty i otoczenie biznesowe w szerokim tego slowa rozumieniu.
Piszac o SWOT chcialem sprowokowac kogokolwiek do spojrzenia na mci chociaz odrobine b. krytycznie.
Pewnie niewiele się zdarzy, ale ewentualne wybicie w górę powinno być o wiele gwałtowniejsze niż równie możliwa obsuwka której się jakoś nie boję - jasiowie różni się czają.
Łatwiej prognozować zachowanie obiektów prostych. Np. ilość jasiowych postów. Przy poziomach rzędu 1.80 - 10/dobę, przy 2.20 zacznie się jąkać, od 2,40 kompletnie zniknie. Oczywiście pozostając niezmiennie jedynym dobrze poinformowanym wygą, miszczem i pogromcą leszczy.
mi też wydaje sie, że papier jest już po wszelkich korektach ostatniej fali wzrostowej (0,9 - 2,2) i drepta w miejscu przed kolejnym wybiciem. Pytanie tylko, jak długo będzie tak dreptał i do jakiego poziomu możliwy będzie wystrzał; jeżeli powyżej 4 zł, to na stałę zagości trend wzrostowy i powolny marsz ku wyższym poziomom