• Dlaczego we Francji... Autor: ladykiller [2.103.75.*]
    kurs od wczoraj ani drgnął?
  • Dlatego, ze sa juz oferty po 20 euro... Autor: ~Bozenka [188.146.251.*]
    j.w
  • Re: Dlatego, ze sa juz oferty po 20 euro... Autor: ~aass [78.8.164.*]
    nawet mnie nie strasz
  • Re: Dlatego, ze sa juz oferty po 20 euro... Autor: ladykiller [2.103.75.*]
    http://bourse.lesechos.fr/bourse/synthese.jsp?code=BVD&place=XPAR&codif=MNE
    na tej stronce od wczoraj obserwowałem kurs belvedere wczoraj cały dzien po 33,5 jak i dzisiaj. Myślałem, że mają jakieś świeto i giełde zamknietą.
  • Re: Dlatego, ze sa juz oferty po 20 euro... Autor: ~aass [62.87.218.*]
    nie wiem dlaczego zatrzymali notowania. chciałbym zeby urosło. przyjecie planu samo w sobie jest pozytywne ale juz sam plan dodruk akcji jest ujemne. jak myslicie ze mamy szanse jeszcze odbic w okolice 150? marzy mi sie 180, a w snach widzialem 250 i .... obudziłem sie przy 126 i konca nie widać
  • Re: Dlatego, ze sa juz oferty po 20 euro... Autor: ~Bozenka [46.205.43.*]
    zamkneli gielde bo BVD ma czas na sprzedaz aktywow oraz marek firmy (najlepsze z najgorszych ofert) mimo to w piatek bylo zlecenie na sprzedaz okolo 105 tys akcji ( teraz 90 tys...) zostalo na widlach...kolejne to 20 euro 1000 sztuk i nastepne okolo 28 euro...to sa oferty SPRZEDAZY... na forum mowia nawet o 10 euro...nie naganiam na sprzedaz...kazdy moze poczytac fr forum....
  • Re: Dlatego, ze sa juz oferty po 20 euro... Autor: ~aass [78.8.63.*]
    jeżeli to prawda.....ale sie wp...lilem a mozna bylo zagrac na kgh i wziąć 20% na plusie.
    nie moge sobie tego wybaczyc.
    pzdr....
  • Re: Dlaczego we Francji... Autor: ~Martin. [46.205.53.*]
    Belvedere-11 marca zatwierdzony plan naprawczy zarząd przedstawi w sądzie gospodarczym-sąd decyzję podejmie 20 marca.Jeśli wyda zgodę na realizację planu-to w kwietniu bedzie konwersja długu na akcje nowej emisji.-zadłużenie objęte planem naprawczym wynosi ok.580 milionów euroJaki stąd wniosek-oznacza to inaczej znaczne rozdrobnienie kapitału i spadek wartości akcji.Dlatego wcześniej pisałem-wychodzę z tego waloru,poniewaz już wtedy debatowano na powyższy temat.Co do przychodów-2011rok-910,6 mln. euro.rok 2012-895 mln euro.-różnica znacząca.Dla pełnej jasności-nie posiadam akcji tej spółki.
  • Re: Dlaczego we Francji... Autor: ~wdzięczny [80.48.180.*]
    różnica znacząca to byłoby 150 mln a nie 15, a po za tym nie zaśmiecaj forum.
  • Re: Dlaczego we Francji... Autor: ~aass [78.8.57.*]
    Martin-dobre spostrzeżenia- żaluję że nie posłuchałem a wpakowałem sie na maksa. chciałbym wyjśc przy jakiejś podbitce ale tego nawet nikt nie chce kupować.
    dramat
  • Re: Dlaczego we Francji... Autor: ~Martin. [37.31.94.*]
    wdzięczny-15 mln euro razy 4,20zł -i sobie wylicz i to jest na starcie 2013 roku i dodaj dług również wymnażając przez 4,20 zł.Moze dla takiego krezusa jak Ty /licząc straty w złotych polskich /to tylko drobnostka.Ponadto-zamiana długu na akcje oznacza bardzo duże rozdrobnienie kapitałuDzisiaj jest to ok.3,4 mln akcji.Dotychczasowi będą mieć wtedy ok.13 procent akcji natomiast 87 procent w nowym akcjonariacie będą mieć wierzyciele i głównym udziałowcem zostanie fundusz Oaktree Capital Management z ok.36 %i lości akcji.Fundusz ten jest skłonny do sprzedaży Stocka/częścią tej grupy jest Stock Polska /Jak więc teraz uważasz,że kurs nagle odbije do góry ???
  • Re: Dlaczego we Francji... Autor: ~Martin. [46.205.100.*]
    wdzięczny-bądz tak uprzejmy i spójrz na dzisiejsze notowania i przeczytaj ze zrozumieniem moje wszystkie poprzednie posty-pozdrawiam.
  • Re: Dlaczego we Francji... Autor: ~Martin. [37.31.32.*]
    wdzięczny-widzę ,że masz chyba problemy z obserwowaniem kursów z giełdy francuskiej i chyba też z naszej..Wiesz jaka jest na dziasiaj realna wycerna waloru na naszej giełdzie ?W myśl Twojej sugesji jej nie podam ,by jak to napisałes- mam nie zaśmiecać tego forum merytorycznymi ,miomi postami..No cóż -Twój kapitał ,Twoja znajomość giełdy francuskiej,Twoje decyzje,Twoje zyski,bądż straty.Jeżeli jednak chciałbyś mojej porady-napisz.
  • Re: Dlaczego we Francji... Autor: ~pijok [188.123.192.*]
    Martin... Twoje zdrowie...
[x]
MBWS -4,00% 12,00 2025-10-22 10:55:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.