i tu jest przykład Twojego fermentu. Najpierw piszesz coś co Ci ślina na język przyniesie, a później pytasz jakie rokowania śmieszny człowieczku. A jeśli będzie kiedyś po 5 zł to Cię znajde i dam w ryj.
tu się akurat zgodzę z VVU...o czym Wy piszecie?
spadło z ponad 3 na 0,76 przy czym poszło kilkaset tysięcy akcji a Wy piszecie, że nic się stało, że to nie spadki...Panowie czas wrócić do rzeczywistości!
też mam akcje ale przy tych obrotach (wyższych niż przy wzrostach) i spadku prawie 80% to trzeba powiedzieć wprost - porażka i rzeźnia...a nie klepać się po plecach i pisać, że jest świetnie...
co do spółki - wydaje mi się, że powinno być ok ale co do Nas - daliśmy się wyd...ać..
raport był dużo słabszy niż zakładaliśmy i zamiast wywalać liczyliśmy na cud...tak samo olaliśmy wcześniejsze sypanie z 3 (ale co niektórzy ładnie Nas przekonywali, że to nic takiego - odbieranie:P)
ja niestety na walnym nie mogę się zjawić mam w tym okresie ważny wyjazd służbowy...:(
a szkoda bo chętnie bym zobaczył miny nowych akcjonariuszy i Pana Prezesa...
no i wszechwiedzącego jurka;)
pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy w tych ciężkich czasach;)
Wprawdzie nie mi, a Nikiemu obiecałeś odpowiedź....może jednak
Autor | ~Niki [95.49.208.*] 2013-02-25 08:40
A'propos pytań: odpowiedz proszę następujące pytania:
1) na jakiej podstawie wyceniasz spółkę na 10-15 złotych?
2) dlaczego twierdzisz, że kontrakt na 300 mln nie będzie już dla BGE miał znaczenia?
Tylko KONKRETNIE PROSZĘ a nie "dalej wierzę w spółkę".
Autor | ~jurek [41.153.201.*] 2013-02-25 09:44
Niki odpowiem Tobie na te dwa pytania w piatek-ok??
nic nie da bycie na walnym, przeceiż mnie na cłżonka zarządu nie wybiorą, hehehhehe, Walne jest tylko bo tak formalnie musi być a decyzje już zapadły nieco wczesniej.......nie ma co się martwić, niech dalej wywalają, do 60 gr będą to robić