I TO NA WIEKI ZOBACZYCIE STRATEGIE ROZWOJU FIRMY. W MARCU POWROT NA CALY FIX I JAZDA NA CALEGO.BRAK AKCJI KAZDA CENA DOBRA 5ZL BEDZIE JAK ZWG LUB INNE Z 5GROSZY NA 3ZL A NEMEX MA POTENCJAL ZOBACZCIE ZYCIORYSY RADY I PREZESA TO NOWA FIRMA LED HOLDING Z PERSPEKTYWA
JA TYLKO PATRZE ZE TO CALKIEM NOWA FIRMA ZOBACZ PROFIL DZIALALNOSCI I PANOW Z LED HOLDING .FIRMA WCHODZI W NOWE ZYCIE A LED NA GIELDE . PO PROSTU REWELACJA
A Ja sądzę że nie po to tyśiącami kupowali aby wywalać na tych poziomach ulica zaczyna się dopiero przyłączać i to ci co bardziej kumają a jeszcze jest miejsce na mniej kumatych być może takich jak ty -bez urazy ale to jest mój punkt widzenia twój jest inny i chwała ci za to a jak będzie zobaczymy .
ciekawi mnie ten zakup za ponad 5 mln zł bo dawny nemex takiej kasy nie miał, to wygląda na to że ledy weszły bocznymi drzwiami na giełdę,sądzę że będzie w tym tygodniu kom o tym i wtedy będzie sprawa jasna
jeśli tak będzie to sam się podłączę do zakupów ledy to przysżłosć
w dobie , rosnących cen energi , leedy to napewno przyszłość z racji trwałości i bardzo niskiego poboru mocy . Bum na LEEDY jest w powijakach i rośnie , wszyscy , gminy firmy , indywidualni będą szukać alternatywy , bo będą zmuszeni kosztami . Idealnie trafili z tym z tą nową działalnością a obecny kurs jest napewno atrakcyjny do zakupów .
a niech pałują tylko pytanie PO CO !!!!! po 12 gr. nie pałowali choć dupa była wystawiona , więc to nie czas i wysokość , właśnie to tępy strach paraliżuje przed zakupem by później pókać sobie w łepetyne , ale cóż .Pozdro .
co jest tanir=e to nic nieb warte ale drogie ma swoia wartosc spokojnie i nie pisac tyle chlopy bo widze ze podjara jak pierwszy raz ciupciali i 100 pro zarobili
Kto to pisze cienkie bolki co kupili za 1000zl .To ich cieszy zasrane 100zl a co do 5 grosz to mozna bylo kupic za 1zl zobaczcie zlecenia.Nawet teraz jakie sypanie z czego obrot 100tys zl co to jest .Po 12gr oddali po 15godz i nikt nie oddal nawet 1 sztuki ,Zobaczycie jle bedzie za dwa miesiace cykory
kilka zloty to jest inna spolka a LED HOLDING TO NIE SPRZEDARZ WODKI TYLKO LEDY ITP .CALKIEM INNY PROFIL .POZNIEJ CIAGLE NA GLOWNYM PARKIECIE ZOBACZYSZ CO POKAZA OBECNE WLADZE SPOLKI I JEJ PREZES .CI LUDZIE MAJA POJECIE BIZNESOWE I SZACUNEK W POLSCE POCZYTAJ
Panowie przeciez tutaj po emisji będzie 77 mln akcji!!!! O czym Wy piszecie. Co przemawia za tym, że w dalszym ciagu mają być wzrosty?? Jakieś sesnowne argumenty??
Między wierszami bardzo ważne, że to wszystko za wkład pieniężny a nie jakieś ściemy jak na innych balonach tutaj mamy tak naprawdę odwrotne przejęcie dużego inwestora :-)
też tak sądzę co o jest 77 mln akcji jeśli dadzą lock upy (można pogadać o tym z prezesem ;) a ponadto akcje powinny już chodzić po tym infie wg moich obliczeń przynajmniej po 50 gr i wtedy będziemy czekali na 1 wyniki aczkolwiek moze być wyżej
myślę że czekają nas komy o zaangażowaniu ;)
Henk 70 co Ty za bajki opowiadasz, 200 mln zł zysku za 2013 rok ;-) Jasne juz to widzę. Większej głupoty nie słyszałem. Może zaraz to drugi KGHM będzie??
Czy masz jakieś argumenty na poparcie Twojej tezy?
Dnia 2013-03-03 o godz. 10:49 ~kapitan pompka napisał(a):
> I etap: do miesiąca 1 pln za akcje !!!! gruba akcja się
> szykuje- dobre źródło...
POTWIERDZAM I TO NIE PIERWSZY RAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I JA NIE NAGANIAM BO SAM BEDE DOKUPOWAL A ZA CHWILE ZOBACZA NIEDOWIARKI .MOWILEM O ZWG JAK BYLO PO 1ZL I O WIELU INNYCH. A LED HOLDING TO WOGOLE INNA BAJKA ZOBACZYCIE
No ale jakies argumenty?? "Gruba akcja", "będzie rosło" - same życzenia bez podstaw. Tytam sie kolejny raz, akcji będzie 77 mln więc jakim cudem akcje maja byc po 1 zł??
A tak na marginesie to Ci powiem, że w IV kwartale 2012 KGHM zarobiło około 800 mln, a Ty piszesz o zysku 200 mln w tydzień!!! ;-) Zastanów się zanim coś napiszesz, widać, że bladego pojęcia nie masz o KGHM. Za to pięknie naganiasz na Nemex i głupoty piszesz o wirtualnym zysku 200 mln.
podziel sobie zysk KGHM za 2011r. przez 52 zobaczysz ile wyjdzie, jeśli chodzi o NEMEX piszesz że 1 zł to dużo bo będzie 77 mln. akcji a nie wiesz jakie będą zyski.
Nie naganiaj tak nawet nie umiesz uzasadnić tego co piszesz. Tak więc czemu nie 0,5 mld zysku a tylko 200 mln?? Ogarnij się. Zapewniam Ciebie, że takich zysków tutaj nigdy nie będzie i Ty dobrze o tym wiesz!
Spekulacyjnie to może będzie tutaj 0,20 i to wszystko. Tylko ilu się uda sprzedać bo jesteśmy na notowaniach jednolitych.... paru szczęściarzy może będzie.
Z tego co wiem to 2011 r. w KGHM były zdarzenia jednorazowe jak sprzedaż udziałów w Plusie oraz Diatog. Taki rok juz sie nie powtórzy. Z działalności nie mieli takich zysków, dobrze o tym wiesz. Pisz cała prawdę i nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Bo co piszecie te glupoty idupe sobie zawracacie na jakies zjebane 200 baniek.Skup sie jeden z drugim na tym co jest i co ma byc.Zobacz ile jest akcji w obrocie.Ty piszesz ze 0.20 to max.To nie kupuj .Poczytajcie o prezesie lepiej a cierpliwosc poplaca.
śmieszą mnie dzike komentarze podjaranych "szaraczków". Nikt za darmo kasy nie rozdaje i tym bardziej Prezes nie zrobi prezentu Wam "szaraczkom". Najpierw zabezpiecza swoje interesy poprzez nową emisję akcji za 0,10zł (zatem ci co kupują po 0,12 już przepłacają 20%). Potem nastąpi przejęcie firmy Led Holding sp. z o.o. za astronomiczną moim zdaniem wycenę. W zamian prezes i s-ka otrzymają akcje Nemexu po :) 0,10zł. Heh leszcze wy nigdy nie nauczycie się robić pieniędzy tylko jaracie się, że ktoś z Was bogaczy zrobi! Owszem kurs pójdzie do góry ale to kwestia miesięcy, bo w ciagu kilku dni to kurs podciągniecie sami a potem będziecie oddawać taniej :) Leszczyki.
raczej udzielila im się tzw. "gorączka złota" bo myślą że trafili żyłę złota :) Ta żyła to niecałe 6mln zł kapitałów własnych Led holding SA i to szybko podniesione przed końcem 2012 roku poprzez emisje własnych akcji. Fajnie popatrzyć na ludzi oślepionych $ w oczach, którzy nie myślą rozsądnie :) Na innym wątku przeczytałem, że już w tym roku wypracują dywidendę 1 zł na akcje alebo 200mln zł zysku osiagną :)))) Zrywać boki można :)
Jeżeli o mnie chodzi to ja jadem nie pluję. Osztrzegam tylko przed "klapkami na oczach" bo na hurra optymizmie to tylko spekulanci wygrywają. Nie dajcię się wciągnąć w taką grę bo zawsze ktoś na końcu z drogimi akcjami zostanie. Spółka jest dobra i z perspektywami ale to dopiero pokażą następne miesiące a nie z dnia na dzień! Uważam, że po kilku sesjach wzrostu będzie szybki spadek w okolice 0,1 zł i tu powinna być długa konsolidacja.