Firma LED Holding S.A. reprezentuje na terenie Polski grupę kapitałową ALDER OPTOMECHANICAL CORPORATION, ŚWIATOWEGO LIDERA w dziedzinie oświetlenia LED, oraz związanych z tym technologii. Bogata oferta firmy pozwala znaleźć energooszczędne rozwiązania oświetleń dla każdego klienta. Proponowane rozwiązania opierają się na nowatorskiej metodzie w modelu ESCO. Polegają one na beznakładowej ze strony klienta, wymianie istniejących źródeł oświetlenia np. ulicznego, na energooszczędne lampy LED.
Jeśli LED Holding przejąłby Nemex to bylo by super
moim zdaniem bardziej poprawne byłoby wchłonięcie przez Nemexa Led Holding bądź fuzja obu firm. To wydaje mi się najbardziej prawdopodobne. Lecz zmartwię cię również, że w przypadku wchlonięcia lub połączania Nemex przepłaci za udzialy Led Holding SA. W tej rozgrywce chodzi o to aby uzyskać jak największą kontrolę nad Nemexem :), przynajmniej ja bym tak to rozegrał.
A czytali jak stoi przejmujący????? Chyba nie bo juz byście uciekali. A warto poczytac szczególnie o zobowiązaniach. Victorię i Igroup tez przejmują "potentaci" i co?????
o złożonych sprawozdaniach. A to, że jest światowym liderem w jakieś dziedzinie to każdy może napisać nic to nie kosztuje. Zawsze można kupić taki papier np. laur konsumenta czy gazele biznesu. Realizacje tylko na terenie Niemiec, pewnie tylko przez niemiecka spółkę. I ta budowa od lat fabryki w Polsce.
A nie chcą przypadkiem wejść na parkiet główny?
Chyba nowi właściciele nie są lepsi od poprzedników.
Nie ten rynek abc. Artykuł jest o Portugalii. Naucz się czytać ze zrozumieniem. I nie szczekaj, że u nas też są firmy od ledów bo to wiemy. Nie ma za to firmy która oferuje wymianę w modelu ESCO. Jeśłi jest inaczej to proszę o konkretne nazwy firm.
a ty w ogole myśl ... ostatnio dawałem link do artykułu że zaczyna się bumm na wymianę oświetlenia na ledowe w polskich gminach ! z tym że nemex zanim zacznie się tym zajmować to już po ptokach będzie o ile w ogole się tym zacznie zajmować !