Dzisiaj największy wzrost ma Westa.
Nie wiem na jakim poziomie to się dzisiaj skończy ale w poniedziałek spodziewam się już otwarcia na dużo wyższym poziomie.
Dopiero wszystko się zaczyna rozpędzać tak, że na żadną korektę nie liczę.
Prawidłowo, przed wynikami już będzie na dużo wyższych poziomach.
Wtedy zaprosimy fundusze do zakupów jak już będzie po wyżej złotówki.
jak nie, macie kolejne górne widły właśnie....
a moja średnia to 0,9x coś tam.... i tak wszyscy tu udupieni, zarobieni Ci co kupili po 60 groni i taniej.
Dla przypomnienia sesja 19 września 2012:
Wolumen 648,968
Wzrost 24,5 %
Start był z poziomu 49 - 50 groszy
W następujących dniach przeszło 4 mln akcji.
niby jest zapora ale było wcześniej prawie po 50k na 0,74 i 0,75 i ktoś łapnął prawie wszystko więc chyba to już tzw. start ;) i ten opór również pęknie
lubię takich co myślą że kurs akcji zależy od ich obecności na walorze. witamy na pokładzie.
a co zrobisz jak będzie rosło? popełnisz samobójstwo czy sprzedasz i pójdziesz szukać szczęścia gdzie indziej?
nie ty jeden
najwazniejsze zeby ludki nie zaczeli sie zadowalac byle marnymi 20 - 30 % zysku
wszak wiemy ze pewnego dnia to sie moze wcale nie otworzyc i taki stan moze potrwac kilka dni
no właśnie, była okazja po 75 jest 73 ale najważniejsze że powyżej 70
przebicie 3 średnich na wysokim wolumenie praktycznie od samego rana
przewaga popytu w dniu dzisiejszym jeśli ktoś śledził sesję
technicznie sygnały na dziennym i tygodniowym na dziś
zobaczymy co przyniesie przyszły tydzień
Co jest grane, który to taki mądry był, na chwile wyjadę i już szpąci.
W poniedziałek będzie musiał drożej zapłacić.
Jeszcze raz taki numer i zawieszę notowania.
Jestem tego samego zdania. W momencie wejścia papieru na obroty i potwierdzenia formacji PD jest prawie pewne, iż ruch ten (przy tym FF) będzie wiele półek wyżej. Wystarczy spojrzeć na arkusz zleceń po prawej stronie.
Arkusz zleceń z obu stron nie wygląda zbyt muskularnie, bo to spółka o niskim FF, a to jest akurat na korzyść, bo stosunkowo łatwo można tu wygenerować pozytywną zmianę cenową.
To kto chce kupić, a kto od dawna mądrze skupuje tego nie wiem, choć mam pewne przypuszczenia.
Jedno jest pewne, jeśli ktoś mniej mądry sprzedaje ze stratą ZAWSZE z drugiej strony jest ktoś mądrzejszy, kupuje lub lepiej odkupuje z zyskiem np. ilościowym.
A jakaż to ilość kolegę interesuje?
Cały FF, czy tylko za symboliczną złotówkę 2 sztuki.
A może to już jest wezwanie, to należy cenę podnieść z 50% i się znajdą chętni.
Ha ha ha !!!