Uważam, że na Depend jest ostatnia chwila, że sprzedać. Jak już padło info na które wszyscy czekali i o którym WSZYSCY wiedzieli to będzie tylko ostry zjazd ;)
Życzę jak najlepiej ale myślę, że tam już po wszystkim. Pamiętam Digate jak podali info o inwestorze o dofinansowaniu i rzekomym skupie akcji z rynku bo niby tanie itd. Co się stało każdy widzi :) Digate kopiłem po 0,11 i sprzedałem po 0,18. Za szybko trochę, bo poszedł na 0,3x ale nie ma co być pazernym. Takie infa o inwestorach, kredytach itd. ile razy to przerabiałem... Przeważnie takie newsy są pod rozdanie akcji niestety.
Zebrałem po 0,07 tyle, że mi wystarczy. Natomiast jeżeli Ty masz też Proxy to muszę poważnie rozważyć wycofanie się po kosztach bo nie wróży to nic dobrego. Mam też inne spółki, a na NC inwestuje się kilka max. kilkanaście % kapitału. Kiedyś to zrozumiesz jak przegrasz już 3/4 kasy. Bez odbioru bo szkoda mi pięknej niedzieli na rozmowy na takim poziomie.
Spadamy na 0.05 uuuu.... No cóż to było do przewidzenia. Jak pech to pech. wiosna idzie a tu lipa za lipą i tak już od prawie roku. Szkoda sobie ta spółką głowy zawracać..
Też prawda... Po 0,08 nie ma chętnych do kupna, po 0,07 nikt nie chce oddać i tak stoimy w miejscu :/ Musi być jakiś impuls pozytywny, żeby ruszyć padlinę :)
Ciężko o pozytywne myślenie gdy spółka od roku stoi w miejscu. Jedyne ruchy to wzrost do 0.08 i spadek do 0.06. I tak w koło Macieju. Na Fachowcach to samo. Coraz mniej chętnych do inwestowania w obie spółki.