Zapraszamuy wszystkich na IGR. spółka odleszczona, po wielkich spadkach, z nowym inwestorem, będzie pompa jak za najlepszych czasów... spekuła też tutaj jest, a to pozytywna informacja.
ciekawe co nasz forumowy guru pomarańczowy wtoper na kolejne wzrosty... biedny chłopaczek siedzi teraz pewnie i rączki mu się trzęsą i pocą. PBG, TRAKCJA, SADOVAYA... ile miałeś porażek kolego, chcesz mieć ich więcej POMYŚL zanim będzie za pózno
ten leszcz pracuje w firmie R. zajmującej się w mieście z którego najczęściej pisze obrotem nieruchomościami... Po tym co pisze na tym forum wynika wprost, że pewnie liże tam tylko dupy i nie jest nikim ważnym. niedomyty wieśniak
Dobry Boże. Ale tu sie lincz odbywa. Zaprawde internet to miejsce idealne dla znerwicowanych informatykow w okolarach z grubego szkła i szarawych pulowerkach:) moga sir wyzyc na kazdym. Twardzi w gebie. Bi anonimowi:) tak was sobie wyobrazam;) homo;) hehe. Glowa do gory orange:) odrobisz w pol roku wszystkie straty. Oczywiscie tutaj. Na perelce;)
Widzisz kolego co sie z kursem dzieje. Nie bede sie juz wypowiadal odnosnie moich zrodel bo hmara zombie informatykow z forum zajedzie mnie swoimi wypocinami na smierc. Ja dokupilem juz psre dni temu po 12gr zeby usrednic troche w dol. Czekam. I wy czekajcie;)
Dnia 2013-03-01 o godz. 14:24 _zajaczek_ napisał(a):
> Widzisz kolego co sie z kursem dzieje. Nie bede sie juz
> wypowiadal odnosnie moich zrodel bo hmara zombie
> informatykow z forum zajedzie mnie swoimi wypocinami na
> smierc. Ja dokupilem juz psre dni temu po 12gr zeby
> usrednic troche w dol. Czekam. I wy czekajcie;)
O, zajączek się pojawił, a to znak że trzeba spieprzać jak najszybciej.
To akuratnie mamy sprawdzone.
Leo. Ja tu jestem caly czas. Tylko nie mam cisnien zeby sie wypowiadac tak jak ty i jebac innych za niewiadomo co. A ty ciagle kierujesz sie w decyzjach wpisami na forum? Jak dymasz chlopaka to tez czytasz jakies porady internetowcow!? Żal. Czuwajcie:)
Dnia 2013-03-01 o godz. 15:36 _zajaczek_ napisał(a):
> Leo. Ja tu jestem caly czas. Tylko nie mam cisnien zeby sie
> wypowiadac tak jak ty i jebac innych za niewiadomo co. A ty
> ciagle kierujesz sie w decyzjach wpisami na forum? Jak
> dymasz chlopaka to tez czytasz jakies porady
> internetowcow!? Żal. Czuwajcie:)
Zając.
Ja nigdy nie kierowałem się wpisami forumowiczów. Pisałem o tym ostatnio Agentowi i dawniej komuś innemu.
Po drugie czytaj ze zrozumieniem. Nie pisałem, że Ciebie nie było, tylko pojawienie się twoich wpisów na forum, zwiastuje coś niedobrego (związek przyczynowo-skutkowy).
Zrobiłem to porównując sytuację sprzed kilku-kilkunastu tygodni, gdy po twoich wpisach o sprawdzonych super infach poleciało na łeb.
Oczywiście nie ty byłeś temu winny (bo nie przypuszczam byś był doradcą Wiśni) ale mącisz wodę , na co mogą złapać się niektórzy nowi gracze, którzy tu przyszli i utwierdzali by cię znowu w przekonaniu, że masz rację.
A drugi raz na tej spółce chciałbym poprostu tego uniknąć.