• rakieta w kosmos i odpał Autor: ~makler_gieldowy [5.254.144.*]
    Zapraszamuy wszystkich na IGR. spółka odleszczona, po wielkich spadkach, z nowym inwestorem, będzie pompa jak za najlepszych czasów... spekuła też tutaj jest, a to pozytywna informacja.
  • Re: rakieta w kosmos i odpał Autor: ~ciasna [80.82.65.*]
    fajnie, może jeszcze uda mi się kupić po taniości... dobrze że nie poszłam spać i przeczytałam twój wpis... jutro od rana na zakupy. MNIAM!
  • Re: rakieta w kosmos i odpał Autor: ~agent_sekator [109.163.230.*]
    ciekawe co nasz forumowy guru pomarańczowy wtoper na kolejne wzrosty... biedny chłopaczek siedzi teraz pewnie i rączki mu się trzęsą i pocą. PBG, TRAKCJA, SADOVAYA... ile miałeś porażek kolego, chcesz mieć ich więcej POMYŚL zanim będzie za pózno
  • Re: rakieta w kosmos i odpał Autor: ~куп [37.0.124.*]
    niech pisze, zajedziemy go w realu jak burą sukę
  • Re: rakieta w kosmos i odpał Autor: ~makler_gieldowy [5.254.140.*]
    ten leszcz pracuje w firmie R. zajmującej się w mieście z którego najczęściej pisze obrotem nieruchomościami... Po tym co pisze na tym forum wynika wprost, że pewnie liże tam tylko dupy i nie jest nikim ważnym. niedomyty wieśniak
  • Re: rakieta w kosmos i odpał Autor: ~makler_gieldowy [5.254.140.*]
    na imię ma Michał i ma 38-40 lat... więc pewnie wielu takich w tej firmie nie będzie, łatwo go można znaleźć.
  • Re: rakieta w kosmos i odpał Autor: ~nektary [46.169.61.*]
    ale pojechali po tym śmierdzielu

pewnie dzisiaj coś napisze że IGR zjedzie na 0,04 a może nawet na 0,02
  • Re: rakieta w kosmos i odpał Autor: ~Rafał [178.180.232.*]
    no i zaczęło się zbieranko
  • Re: rakieta w kosmos i odpał Autor: _zajaczek_ [94.254.192.*]
    Dobry Boże. Ale tu sie lincz odbywa. Zaprawde internet to miejsce idealne dla znerwicowanych informatykow w okolarach z grubego szkła i szarawych pulowerkach:) moga sir wyzyc na kazdym. Twardzi w gebie. Bi anonimowi:) tak was sobie wyobrazam;) homo;) hehe. Glowa do gory orange:) odrobisz w pol roku wszystkie straty. Oczywiscie tutaj. Na perelce;)
  • Re: rakieta w kosmos i odpał Autor: ~ramzi [91.213.137.*]
    @ zajączek, coś ciekawego słychac?
    Widzisz kolego co sie z kursem dzieje. Nie bede sie juz wypowiadal odnosnie moich zrodel bo hmara zombie informatykow z forum zajedzie mnie swoimi wypocinami na smierc. Ja dokupilem juz psre dni temu po 12gr zeby usrednic troche w dol. Czekam. I wy czekajcie;)
  • Re: rakieta w kosmos i odpał Autor: ~leo7 [213.128.122.*]
    Dnia 2013-03-01 o godz. 14:24 _zajaczek_ napisał(a):
    > Widzisz kolego co sie z kursem dzieje. Nie bede sie juz
    > wypowiadal odnosnie moich zrodel bo hmara zombie
    > informatykow z forum zajedzie mnie swoimi wypocinami na
    > smierc. Ja dokupilem juz psre dni temu po 12gr zeby
    > usrednic troche w dol. Czekam. I wy czekajcie;)

O, zajączek się pojawił, a to znak że trzeba spieprzać jak najszybciej.
    To akuratnie mamy sprawdzone.

Pozdrawiam tych których "urobił" zając.
    Leo. Ja tu jestem caly czas. Tylko nie mam cisnien zeby sie wypowiadac tak jak ty i jebac innych za niewiadomo co. A ty ciagle kierujesz sie w decyzjach wpisami na forum? Jak dymasz chlopaka to tez czytasz jakies porady internetowcow!? Żal. Czuwajcie:)
  • Re: rakieta w kosmos i odpał Autor: ~leo7 [213.128.122.*]
    Dnia 2013-03-01 o godz. 15:36 _zajaczek_ napisał(a):
    > Leo. Ja tu jestem caly czas. Tylko nie mam cisnien zeby sie
    > wypowiadac tak jak ty i jebac innych za niewiadomo co. A ty
    > ciagle kierujesz sie w decyzjach wpisami na forum? Jak
    > dymasz chlopaka to tez czytasz jakies porady
    > internetowcow!? Żal. Czuwajcie:)

Zając.
    Ja nigdy nie kierowałem się wpisami forumowiczów. Pisałem o tym ostatnio Agentowi i dawniej komuś innemu.
    Po drugie czytaj ze zrozumieniem. Nie pisałem, że Ciebie nie było, tylko pojawienie się twoich wpisów na forum, zwiastuje coś niedobrego (związek przyczynowo-skutkowy).
    Zrobiłem to porównując sytuację sprzed kilku-kilkunastu tygodni, gdy po twoich wpisach o sprawdzonych super infach poleciało na łeb.
    Oczywiście nie ty byłeś temu winny (bo nie przypuszczam byś był doradcą Wiśni) ale mącisz wodę , na co mogą złapać się niektórzy nowi gracze, którzy tu przyszli i utwierdzali by cię znowu w przekonaniu, że masz rację.
    A drugi raz na tej spółce chciałbym poprostu tego uniknąć.

Pozdrawiam,
  • Re: rakieta w kosmos i odpał Autor: ~KIELICH [83.6.80.*]
    Leoni , a ty tu jesteś , bo ja siedze na oilu , wiem że miałeś i oila a pamiętasz jak z igr mieli bawić się we Wiktorii a tu taki zjazd .
[x]
WINVEST 18,89% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.