• pokład coraz czyściejszy Autor: ~szpieg [87.204.177.*]
    Rezygnacja osób zarządzających
    Zarząd Spółki Global Trade S.A. informuje, że w dniu 27 lutego 2013 roku Pan Paweł Koś - Prezes Zarządu Spółki oraz Pani Joanna Żegarska - Wiceprezes Zarządu Spółki złożyli rezygnację z funkcji pełnionych w Zarządzie Emitenta ze skutkiem na dzień 26 marca 2013 r. (moment rozpoczęcia posiedzenia NWZA zwołanego na dzień 26 marca 2013 r.).

Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt. 11 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect"

Osoby reprezentujące spółkę:

Paweł Koś - Prezes Zarządu
  • Re: pokład coraz czyściejszy Autor: ~keks [85.221.208.*]
    kto popłynie dalej na tej łajbie?
  • Re: pokład coraz czyściejszy Autor: ~inwestor [37.225.254.*]
    To jest trochę zastanawiające,przeważnie szczury pierwsze uciekają z tonącego statku.
    Coś tutaj śmierdzi
  • Re: pokład coraz czyściejszy Autor: ~zyga51 [89.72.91.*]
    Dnia 2013-03-01 o godz. 04:27 ~inwestor napisał(a):
    > To jest trochę zastanawiające,przeważnie szczury pierwsze
    > uciekają z tonącego statku.
    Coś tutaj śmierdzi

26 marca sa nowe wybory do rady nadzorczej po rezygnacji starych przedpole bedzie czyste i spokojnie beda wybierac nowe wladze ja nie widze w tym nic szczegolnego
  • Re: pokład coraz czyściejszy Autor: ~kolekcjoner [77.253.164.*]
    Też bym nie widział nic szczególnego,poza tym że 2dni temu zrezygnował już jeden członek rady nadzorczej, no i jak by nie było to stara rada miała do czasu podpalenia super wyniki.
    Też jestem przekonany że coś nie tak
  • Re: pokład coraz czyściejszy Autor: ~ok [80.53.156.*]
    za duzo tych rezygnacji na raz??? czy to znaczy ,ze nowe osoby i nowy zastrzyk finansowy wyniesie szybko spółke na duzy + ???
  • Re: pokład coraz czyściejszy Autor: ~kolekcjoner [77.253.164.*]
    Właśnie to jest dobre pytanie,tylko nie wiemy czy te osoby same zrezygnowały co by wskazywało na problemy w spółce,czy poprostu główny akcjonariusz Autohit ma zamiar zrobić restrukturyzację i po prostu zmienia kadrę zarządzającą.
    Myślę że za kilkanaście dni się będzie wiadomo
  • Re: pokład coraz czyściejszy Autor: ~bilans [83.31.32.*]
    Moim zdaniem Autohit rozdaje karty
    to wiadomo dawno ,ze AUTOHIT rozdaje karty!!!a przecież AUTOHIT to Strykier który też złożył rezygnację!!! a może stwierdził !!! no Panowie wypier>>>>lać ja wyciągnąłem spółkę z problemu a teraz czas powierzyć zarządzanie nowemu odmłodzonemu i dynamicznemu zarządowi??? myślę ,że prawdopodobnie o to Strykierowi chodzi !!! NOWE PYSKI stale wnoszą pozytywne ruchy do firmy!!!
  • Re: pokład coraz czyściejszy Autor: ~jaa [83.10.82.*]
    Widać ,że się rozpędzają i nie marnują czasu, wiele już ustalone i przyklepią 26 marca od ręki zmiany i plany. :)
  • Re: pokład coraz czyściejszy Autor: soft_m. [83.6.163.*]
    Możliwy jest też wariant pesymistyczny - więc przestańcie się nakręcać :))
    soft - jeżeli mialoby być żle to kto by wyraził na absolutorium dla starego zarządu!!! absolutorium oznacza stwierdzenie prawidłowości działania finansowego organu wykonawczego (w tym przypadku zarządu) w określonym przedziale czasowym.
    cel jest taki panowie !!! pomału do walnego podążamy w kierunku 1

Absolutorium, owszem ma znaczenie, ale w tym przypadku ? Żadnego.

Jedyne poważne zagrożenie, które moim zdaniem narasta ( brak sprawcy, rezygnacja Zarządu, wyprzedaż Kerondi po 7 groszy ), to ogłoszenie upadłości Emitenta ( i to likwidacyjne ). Byłoby to bardzo na rękę Auto-Hitowi niestety - i ten czarny dla nas scenariusz konsekwentnie obstawiam.
    Najbliższe tygodnie rozstrzygną.
    (Absolutorium, owszem ma znaczenie, ale w tym przypadku ? Żadnego.)

Co ty wypisujesz za pierdoły!!!!

Wyobraż sobie ,ze jestes prezesem firmy ? to przecież ty od początku do końca za wszystko odpowiadasz!!! kiedy rezygnujesz ze swojej funkcji to musisz się rozliczyć!!! i jedyne co mogłoby cię od tego uwolnić to dostanie Absolutorium bo wtenczas będziesz kryty za swoje błędy!!! w związku z tym ,że prezes i wiceprezes odchodzi to uważam ,że dostaną pozytywny Absolutorium na inny układ by nie poszli!!!!!!! a jeżeli ktoś im to gwarantuje to na siebie przejmuje wszystkie sprawy między innymi złe decyzje wydane za poprzedni zarząd!!!!

Kwestia absolutorium jest tu w rękach wyłącznie AH - dlatego napisałem, że żadnego znaczenia nie ma. Bo zadecydują ustalenia, które już poczyniono.
    Jeżeli masz jakies przecieki w ustaleniach to napisz!!! coś o czym wiesz!!! a ja nie wiem!!!
  • Re: pokład coraz czyściejszy Autor: ~ZiDzi [178.42.201.*]
    mi się wydaje ze odszkodowanie będzie na 100%, tylko w jakiej wysokości i jak to wpłynie na kurs jeżeli wypłacą pełna polisę 5900000
  • Re: pokład coraz czyściejszy Autor: ~qqqaaaqqq [83.23.152.*]
    fd
[x]
GLOBALTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.