Kolesie powymieniali sie stolkami. Zobaczcie jak oni sa wszyscy powiazani interesami w strukturze Ideon- Regnon. To nie wrozy nic dobrego. To kolejny wybieg Krola!!!! SKANDAL!!!
Proponuję zamiast się tu na forum pytać złozyc kilka słów w parę pytań i wysłac zapytanie do firmy , może dostaniesz odpowiedz . Ja osobiscie już wysłałem .
Niestety trzeba przyznac racje to wciaz ta sama banda zlodzieji !! ...przynajmniej krol jest swiadomy ze dziala na inwestorow jak plachta na byka... a kiedy kurs bedzie brany pod uwage jezeli chodzi o scalenie?? Czy to nie bylo dzisiaj ? .... myslicie ze cos sie zmieni?? Juz widac po informacji a mianowicie ich brak po tak waznej zmianie w spolce wiec nadal tkwimy w tym g*wnie !! :/
Ja jednak nadal jak glupek jednak wierze ze tu cos sie zmieni :/
Tutaj polityka informacyjna jest zerowa nie ma co się oszukiwać. Czy odpiszą na maile, listy - wątpię.
To, że będzie lepiej nie też ma co się łudzić - przecież to zmiana wśród swoich i tyle.
Dlaczego? Albo to od początku Król sobie nakreślił, że po takim czasie odejdzie i da świeżą krew, lub zauważył, że już nic nie da się wcisnąć, bo jego nazwisko jest synonimem katastrofy.
Są, 3 możliwe scenariusze:
1. Likwidacja: odchodzi Król, by jego nazwisko nie było związane z klęska, jeżeli Regnon wkrótce padnie;
2. Odszedł by podbić kurs przed scaleniem, bo z jego nazwiskiem podbitka jest nie możliwa;
3. Nie isteresuje ich z jakigo poziomu będzie scalenie;
W 2 i 3 przypadku oczywiste jest, że po scaleniu będzie dalsze sypanie.
Ja liczę osobiście na niewielką podbitkę i uciekam zdala od w1eprz@.
P.S. ale wywalanie teraz to kompletny bez sens - dla większości, czy mają stratę 80%, czy 90% to nie powinnno robić różnicy
No dobrze lecz czy naprawde ? nikt z was nie widzi ze to co my wszyscy mamy akcji to okolo 15 ml. A resztest juz sprzatnieta ? Tu poprostu nie może sie nic innego stac jak tylko niby podbitka pod scqlenie przed wuynikami kurs bedzie wysoko. Potem kolejna niespodzianka w wynikach grupy 3 firm ktora ustabilizuje kurs i akcia by nie scalac bo kurs wysoko a i obroty również bo kazdy z nas sie wysypie. Wtedy poprosza gpw by rozpatrzyla wniosek o zdiecie z listy allertow . Co znów podbije kurs . Tak mysle , mam nadzieje ze tak i tez będzie .