• Rzeczy oczywiste wcale nie muszą takie być Autor: ~Akcjonariusz (były) [83.21.160.*]
    Wam się wydaje ,że interes spółki to interes akcjonariuszy. Bo oni są jej właścicielami. Ale w przypadku LSI tak nie jest . Prezes który będzie nim dożywotnio (lub dokładniej dopóki się sam nie odwoła) może przyznawać sobie dowolne wynagrodzenia za cokolwiek i w pełni korzystać z całej kasy jaką można wycisnąć ze spółki . Natomiast akcjonariusze mogą jedynie zgrzytać zębami ze złości. Dlatego skup akcji nie ma na celu interesu akcjonariuszy tylko jest to inwywidualna decyzja prezesa po to by spełnić jakieś jego cele.
  • Re: Rzeczy oczywiste wcale nie muszą takie być Autor: ~XX [83.20.3.*]
    a jaki ty masz w tym cel , ze się tu cały czas udzielasz....Może to ty jesteś człowiek prezia .....aby zniechęcać ewentualnych kupujących i tym samym wykonywać strategię niskiej wyceny waloru....Pomyśl. że tu mogą być różne rozwiązania
  • Re: Rzeczy oczywiste wcale nie muszą takie być Autor: ~Akcjonariusz (były) [83.14.50.*]
    Nie jestem człowiekiem prezia, ale też mam obawy ,że moje komentarze mogą pomóc oszukać akcjonariuszy. Ponieważ sam zostałem oszukany wiem jak to jest.
[x]
LSISOFT 0,00% 27,60 2025-11-28 09:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.