• Sesja odwrotu Autor: ~Mig [95.40.66.*]
    Koniec korekty. Wracamy do trendu wzrostowego
  • Re: Sesja odwrotu Autor: ~andrzej [37.47.208.*]
    po czym wnosisz, hmmm myslalem ze jestesmy w trendzie spadkowym a ostatnia podbitka to byla drobna korekta..
  • Re: Sesja odwrotu Autor: ~Mig [95.40.66.*]
    Korekta była bardzo głęboka bo od 30 gr. Nie ma podstaw fundamentalnych do spadków w okolice historycznego dołka. A technicznie na newconnect trudno coś ustalić. I tak spadło drastycznie.
  • Re: Sesja odwrotu Autor: ~Napoleon Hill [87.207.123.*]
    jak na moje to tak samo nie ma podstawa na wzrosty tu jest nc i nie ma zasad
    obstawiam tak jak pisałem wcześniej 7-8 gr dobry czas na zakupy
  • Re: Sesja odwrotu Autor: ~res [91.220.225.*]
    Same wrozki i jasnowidze. Chlopie nie czaruj i nie pisz tych bezsensownych pustych mysli o tych poziomach bo nie kupisz i tak. Z ciebie inwestor przez duze Y.
  • Re: Sesja odwrotu Autor: ~Napoleon Hill [87.207.123.*]
    zobaczymy, ja nie namawiam ani nie sugeruje, wydaje tylko swoją opinie że jak na moje to jeszcze spadnie. Rób jak uważasz i kupuj po 10 gr. Może za kilka dni przekonamy się że miałeś rację

NH
  • Re: Sesja odwrotu Autor: ~Napoleon Hill [89.71.77.*]
    Dnia 2013-02-28 o godz. 20:14 ~Napoleon Hill napisał(a):
    > jak na moje to tak samo nie ma podstawa na wzrosty tu jest
    > nc i nie ma zasad
    obstawiam tak jak pisałem wcześniej 7-8
    > gr dobry czas na zakupy

no proszę mija niecały miesiąc i oto mamy 7 gr, tyle tylko że dzisiaj wcale nie jaram sie na zakupy, coś zaczyna się dziać i jak na moje ktoś w panice wywala akcje, wydaje mi się ze za chwilę coś się dowiem i możemy zobaczyć tutaj poziom 3 gr
    - możliwe że ten cały inwestor się wycofał lub nie istnieje
    - lub co gorsza firma bankrutuje
    nie wiem, zaczyna mnie to martwić

co Wy na to ?

NH
  • Re: Sesja odwrotu Autor: ~Mig [80.55.120.*]
    A jednak cos sie dzieje
  • Re: Sesja odwrotu Autor: ~dd [87.205.152.*]
    mamy raport . , są dochody
  • Re: Sesja odwrotu Autor: ~tomi [83.17.171.*]
    mydlenie oczu, ten raport nie wnosi nic nowego
    mala podbitka i dzida w dół, kwestia czasu. tutaj moze pomóc tylko jedna informacja..wiemy jaka...:-)
    pozdrawiam
  • Re: Sesja odwrotu Autor: ~Samosia [188.33.208.*]
    Myślę, że nim przyjdzie "ta" informacja, wszystko do 0,20 będzie wyzbierane
  • Re: Sesja odwrotu Autor: ~mag [217.153.198.*]
    Dnia 2013-03-01 o godz. 12:04 ~tomi napisał(a):
    > mydlenie oczu, ten raport nie wnosi nic nowego
    mala
    > podbitka i dzida w dół, kwestia czasu. tutaj moze pomóc
    > tylko jedna informacja..wiemy jaka...:-)
    pozdrawiam
    tylko kto ma sprzedawać poniżej 0,11,ci co dzisiaj kupują po 0.12....przewiduję też dzidę ,ale w druga stronę...
  • Re: Sesja odwrotu Autor: ~dd [87.205.152.*]
    wtedy będzie po zawodach, jest czas żeby jeszcze sie załadować
  • Re: Sesja odwrotu Autor: ~DG [77.255.63.*]
    Prezes Digate w działaniu : Sesja plenarna od 10.15 pt. Wyjdź poza Facebook. Nowe trendy i wyzwania komunikacji online.
    Uczestnicy dyskusji: Natalia Hatalska - hatalska.com, Maurycy Graszewicz - MorissMarlow
    Łukasz Kossakowski - Prezes Digate S.A, Dominik Pokornowski – Centrum Sztuki Współczesnej Toruń

OGÓLNOPOLSKA KONFERENCJA "NOWE MEDIA W ZARZĄDZANIU KOMUNIKACJĄ. NOWE TRENDY I WYZWANIA"
    6 marca o 10:00 (UTC+01)
    OD NOWA w mieście Torun, Poland

Temat najbliższego StartUp Trainingu to:
    Marketing ROI - planowanie, śledzenie i mierzenie efektów działań marketingowych.

Spotkanie poprowadzi Prezes Zarządu firmy Digate S.A. - Łukasz Kossakowski.
  • Re: Sesja odwrotu Autor: ~Julian [83.23.245.*]
    Dobrze że Prezes Kossakowski aktywnie udziela się i buduje wizerunek Spółki.

• Re: Sesja odwrotu Autor: ~dig [93.105.52.*]
    Tak jutro 0,09gr.ale zobaczymy
  • Re: Sesja odwrotu Autor: ~Julian [83.23.245.*]
    Ktoś celowo ciągnie w dół. Uważam, że to są zagrywki kogoś kto chce psuć wizerunek Spółki. Jakieś potyczki. Bez sensu.
  • Re: Sesja odwrotu Autor: ~dg [77.253.96.*]
    Zarząd Digate S.A. (\"Spółka\", \"Emitent\") informuje w nawiązaniu do raportu bieżącego 60/2012 (z dnia 20.11.2012 r.) dotyczącego zawarcia umowy inwestycyjnej z GMK Investment LTD oraz do licznych pytań inwestorów związanych z realizacją niniejszej umowy, iż na dzień dzisiejszy trwa współpraca operacyjna z GMK Investment LTD w zakresie ustalenia obszaru i zakresu działań projektowych. Prowadzone są również wstępne rozmowy z potencjalnymi klientami. Rozpoczęcie wspólnych działań planowane jest na pierwszą połowę 2013 r. Informacje w powyższym zakresie będą przekazywane niezwłocznie po zawarciu umów na realizację określonych przedsięwzięćZarząd GMK Investment LTD zadeklarował, iż z uwagi na dużą różnicą pomiędzy wyceną spółki na rynku publicznym a wartością fundamentalną Spółki, zamierza skupować akcje Digate S.A. na rynku NewConnect (bezpośrednio oraz przez podmioty zależne). Jednocześnie GMK Investment LTD podtrzymało oświadczenie, iż docelowo planuje osiągnięcie istotnego zaangażowania w akcjonariacie Digate S.A., co zapewniłoby jej sprawowanie skutecznego nadzoru nad realizację założeń strategicznych Spółki.
  • Re: Sesja odwrotu Autor: ~Napoleon Hill [89.71.77.*]
    Dnia 2013-02-28 o godz. 20:14 ~Napoleon Hill napisał(a):
    > jak na moje to tak samo nie ma podstawa na wzrosty tu jest
    > nc i nie ma zasad
    obstawiam tak jak pisałem wcześniej 7-8
    > gr dobry czas na zakupy

no proszę mija niecały miesiąc i oto mamy 7 gr, tyle tylko że dzisiaj wcale nie jaram sie na zakupy, coś zaczyna się dziać i jak na moje ktoś w panice wywala akcje, wydaje mi się ze za chwilę coś się dowiem i możemy zobaczyć tutaj poziom 3 gr
    - możliwe że ten cały inwestor się wycofał lub nie istnieje
    - lub co gorsza firma bankrutuje
    nie wiem, zaczyna mnie to martwić

co Wy na to ?

NH
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.