Korekta była bardzo głęboka bo od 30 gr. Nie ma podstaw fundamentalnych do spadków w okolice historycznego dołka. A technicznie na newconnect trudno coś ustalić. I tak spadło drastycznie.
Same wrozki i jasnowidze. Chlopie nie czaruj i nie pisz tych bezsensownych pustych mysli o tych poziomach bo nie kupisz i tak. Z ciebie inwestor przez duze Y.
zobaczymy, ja nie namawiam ani nie sugeruje, wydaje tylko swoją opinie że jak na moje to jeszcze spadnie. Rób jak uważasz i kupuj po 10 gr. Może za kilka dni przekonamy się że miałeś rację
Dnia 2013-02-28 o godz. 20:14 ~Napoleon Hill napisał(a):
> jak na moje to tak samo nie ma podstawa na wzrosty tu jest
> nc i nie ma zasad
obstawiam tak jak pisałem wcześniej 7-8
> gr dobry czas na zakupy
no proszę mija niecały miesiąc i oto mamy 7 gr, tyle tylko że dzisiaj wcale nie jaram sie na zakupy, coś zaczyna się dziać i jak na moje ktoś w panice wywala akcje, wydaje mi się ze za chwilę coś się dowiem i możemy zobaczyć tutaj poziom 3 gr
- możliwe że ten cały inwestor się wycofał lub nie istnieje
- lub co gorsza firma bankrutuje
nie wiem, zaczyna mnie to martwić
mydlenie oczu, ten raport nie wnosi nic nowego
mala podbitka i dzida w dół, kwestia czasu. tutaj moze pomóc tylko jedna informacja..wiemy jaka...:-)
pozdrawiam
Dnia 2013-03-01 o godz. 12:04 ~tomi napisał(a):
> mydlenie oczu, ten raport nie wnosi nic nowego
mala
> podbitka i dzida w dół, kwestia czasu. tutaj moze pomóc
> tylko jedna informacja..wiemy jaka...:-)
pozdrawiam
tylko kto ma sprzedawać poniżej 0,11,ci co dzisiaj kupują po 0.12....przewiduję też dzidę ,ale w druga stronę...
Prezes Digate w działaniu : Sesja plenarna od 10.15 pt. Wyjdź poza Facebook. Nowe trendy i wyzwania komunikacji online.
Uczestnicy dyskusji: Natalia Hatalska - hatalska.com, Maurycy Graszewicz - MorissMarlow
Łukasz Kossakowski - Prezes Digate S.A, Dominik Pokornowski – Centrum Sztuki Współczesnej Toruń
OGÓLNOPOLSKA KONFERENCJA "NOWE MEDIA W ZARZĄDZANIU KOMUNIKACJĄ. NOWE TRENDY I WYZWANIA"
6 marca o 10:00 (UTC+01)
OD NOWA w mieście Torun, Poland
Temat najbliższego StartUp Trainingu to:
Marketing ROI - planowanie, śledzenie i mierzenie efektów działań marketingowych.
Spotkanie poprowadzi Prezes Zarządu firmy Digate S.A. - Łukasz Kossakowski.
Zarząd Digate S.A. (\"Spółka\", \"Emitent\") informuje w nawiązaniu do raportu bieżącego 60/2012 (z dnia 20.11.2012 r.) dotyczącego zawarcia umowy inwestycyjnej z GMK Investment LTD oraz do licznych pytań inwestorów związanych z realizacją niniejszej umowy, iż na dzień dzisiejszy trwa współpraca operacyjna z GMK Investment LTD w zakresie ustalenia obszaru i zakresu działań projektowych. Prowadzone są również wstępne rozmowy z potencjalnymi klientami. Rozpoczęcie wspólnych działań planowane jest na pierwszą połowę 2013 r. Informacje w powyższym zakresie będą przekazywane niezwłocznie po zawarciu umów na realizację określonych przedsięwzięćZarząd GMK Investment LTD zadeklarował, iż z uwagi na dużą różnicą pomiędzy wyceną spółki na rynku publicznym a wartością fundamentalną Spółki, zamierza skupować akcje Digate S.A. na rynku NewConnect (bezpośrednio oraz przez podmioty zależne). Jednocześnie GMK Investment LTD podtrzymało oświadczenie, iż docelowo planuje osiągnięcie istotnego zaangażowania w akcjonariacie Digate S.A., co zapewniłoby jej sprawowanie skutecznego nadzoru nad realizację założeń strategicznych Spółki.
Dnia 2013-02-28 o godz. 20:14 ~Napoleon Hill napisał(a):
> jak na moje to tak samo nie ma podstawa na wzrosty tu jest
> nc i nie ma zasad
obstawiam tak jak pisałem wcześniej 7-8
> gr dobry czas na zakupy
no proszę mija niecały miesiąc i oto mamy 7 gr, tyle tylko że dzisiaj wcale nie jaram sie na zakupy, coś zaczyna się dziać i jak na moje ktoś w panice wywala akcje, wydaje mi się ze za chwilę coś się dowiem i możemy zobaczyć tutaj poziom 3 gr
- możliwe że ten cały inwestor się wycofał lub nie istnieje
- lub co gorsza firma bankrutuje
nie wiem, zaczyna mnie to martwić