• Wyniki Autor: ~stary gracz [83.15.227.*]
    Jak wyniki? Moze jakis "spec"odczyta je poprawnie i napisze czy sa OK lub nie
  • Re: Wyniki Autor: ~kozak [77.255.8.*]
    http://www.impel.pl/pl/o-firmie/aktualnosci/rok-2012-impel-w-gore-o-14-procent.html
  • Re: Wyniki Autor: ~IMPEL [89.174.254.*]
    Trzeba powiedzieć że spadanie impelowi wychodzi po prostu lepiej . :(
  • Re: Wyniki Autor: ~zibi [83.5.156.*]
    Nie jest źle, tylko 4% od szczytu, chociaż technicznie nie wygląda dobrze...
    O jest zibi :) . Mówiąc bardziej naukowo byki dostrzegły szansę w tej przecenie impela i zdecydowany popyt przerwał złą passę . Ja o tym spadaniu pisałem rano a po południu impel jak nowo narodzony :) Co do technicznego aspektu jeśli będzie jutro zdecydowana zbiórka z prawej i przejdziemy 36 zeta to zatrzemy to lekko negatywne wrażenie. Jak myślisz ?
  • Re: Wyniki Autor: ~zibi [83.7.195.*]
    Obstawiam albo konsolidację na obecnych poziomach albo lekkie obsuwanie w oczekiwaniu na wyniki. Patrząc na rynek jako całość IMPEL to perełka, kurs blisko rocznego maksimum, w perspektywie kolejna dywidenda, przyszłość przynajmniej w zapowiedziach zarządu też zapowiada się dobrze (przychody 2 mld w 2014), gdyby tak rentowność wzrosła choćby do 3-4% byłoby super. Ale jeszcze raz powtórzę jest dobrze. Ta spółka to oaza spokoju. Kupiłem sobie ostatnio polnord bo uważam że jest jest teraz w dobrej promocji, poczytałem sobie forum tej spółki (zgroza) i od razu pomyślałem jak to dobrze mieć akcje impela, człowiek ma szansę dłużej pożyć :)
    Ja jestem większym optymistą po tej sesji i uważam że do wyników podskoczymy . Za dwa dni wyniki roczne które oczywiście są bez znaczenia ale rynek może bardziej wtedy dostrzeże spółkę . Po drugie pamiętaj że czekamy również na wyniki agencji ochrony gwarant od których de facto nastąpiło wybicie w górę na impelu ostatnim razem przy okazji publikacji wyników za 4 kwartał zeszłego roku . Polnord faktycznie wydaje się być dość tani ale gant też wydawał się tani i wyszło z tego kurcze pióro tak więc ja bym uważał na budowlankę jednak . ANOOO próżno szukać tak kulturalnego wątku jak ten tutaj he , he .
  • Re: Wyniki Autor: ~zibi [81.15.219.*]
    Fajny burak, czy widzicie to co ja?

http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/wyk/hist?spolka=IPL&wlid=745&tko=t&obr=t&odn=t&ok=120&ok=20&ok=20&ok=60&ok=120
[x]
IMPEL 0,39% 13,00 2021-03-03 13:46:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.