• platnosc za SF Autor: ~aic71 [93.186.23.*]
    Czy graal ma obowiazek oglosic oficjalny komunikat w tej sprawie czy po prostu zobaczymy to ewentualnie w przeplywach za I kwartal 2013?

Wyslalem pytanie w tej sprawie maila na adres biura graala - ciekawe czy bedzie odpowiedzavv
  • Re: platnosc za SF Autor: ~tampere244 [84.176.161.*]
    Sadze, ze takiego obowiazku nie ma, ale byloby w dobrym tonie. Zobaczymy. Poza tym po zachowaniu kursu bedziemy mogli sami ocenic czy kasa wplynela czy tez nie.

Jesli kasa wplynie to urealni sie ten dotychczas nierealny dla wielu kupujacy.
  • Re: platnosc za SF Autor: mpm [89.70.9.*]
    odpowiedź znajdziesz w Rozporządzeniu Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 roku w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim.

http://www.nettax.pl/dzienniki/du/2009/33/poz.259a.htm
    Mpm slonce nasze a w skrocie?
    ojej popyt slabnie..silne raczki poszly na kawe
  • Re: platnosc za SF Autor: ~tampere244 [84.176.183.*]
    Aic dostales odpowiedz?
  • Re: platnosc za SF Autor: ~aic71 [212.2.96.*]
    Chyba sie obrazili bo nie odpowiedzieli :)
  • Re: platnosc za SF Autor: ~pirania_frania [81.210.117.*]
    Będzie komunikat, że znowu termin płatności przełozyli.
  • Re: platnosc za SF Autor: ~MS [83.21.111.*]
    Takie relacje inwestorskie w Graal to już tradycja. Wysyłasz maila w kosmos ani be ani me...ani nawet kukuryku w odpowiedzi.

PS . Może ktoś ma koncepcję dlaczego Spółka wysyła raport w piątek po 23.00? Przecież wtedy nawet na sobotnie wydanie gazet się nie załapią ... a w poniedziałek news będzie już odgrzewanym kotletem.
  • Re: platnosc za SF Autor: ~ABC [79.185.41.*]
    Ja dzwoniłem niestety P. Wijata bedzie dopiero we wtorek i moze cos powie na ten temat. teraz w spółce nie uzyskałem żadnej informacji . Moze któs inny spróbuje i cos wiecej uda mu sie dowiedziec w tej sprawie
[x]
GRAAL 0,00% 31,70 2016-11-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.