Po pierwsze, zapewne nic w tej spolce sie nie dzialo w ostatnim kwartale 2012, wiec nie wiem czemu maja problem z publikacja. Tlumaczenie ze zarzadca mial dokumenty pod kluczem jest mocno naciagane. To sie kupy nie trzyma, zreszta jak wszystko w tej spolce,
Po drugie ciekawy jestem co oni w tym spr fin pokarza. Zysk z dzialalnosci operacyjnej???? haaaaahahah
Jak dobrze czytam raporty, to w tej spolce sie nic nie dzieje od polowy 2012. kiedy to sie zmieni? KIEDY?
Jak już nie ma syndyka to mogą spokojnie pracować nad planem ratunkowym.
Syndyk nie ma obowiązku wyciągania z dołka.To urzędnik ,który wykonuje jedynie swoje służbowe obowiązki. A odnośnie sprawozdania to nie żadnego sensu jego publikacja.Nic nie zmienia.Wazne jest czy prowadzą z kimś rozmowy.Mam na myśli inwestora.
Bo jakoś dziwnie cena nie leci na łeb.
MTC.
Już jest spore zainteresowanie papierem .
Ostatnio zaliczył historyczny dołek i teraz oddają ci ,którzy w samym dołku kupili a wchodzą cały czas nowi zdając sobie sprawę ,że zawarcie układu to już tylko formalność.
Może być ,że kupującymi są członkowie zarządu lub inwestorzy instytucjonalni.
Zdaje się ,że dziś wyjdą wszyscy ci ,którzy kupowali w dołku i nie będzie już nikogo kto kupiłby poniżej 0,07 zł. Ten poziom będzie oznaczał początek nowej szybszej wspinaczni na kolejne wyższe poziomy.
Nie zdziwię się jak po podaniu info ,że spółka zawarła układ będziemy mieli wystrzał co najmniej w okolice 1zł.
MTC.
Już jest spore zainteresowanie papierem .
Ostatnio
> zaliczył historyczny dołek i teraz oddają ci ,którzy w
> samym dołku kupili a wchodzą cały czas nowi zdając sobie
> sprawę ,że zawarcie układu to już tylko formalność.
Może
> być ,że kupującymi są członkowie zarządu lub inwestorzy
> instytucjonalni.
Zdaje się ,że dziś wyjdą wszyscy ci
> ,którzy kupowali w dołku i nie będzie już nikogo kto
> kupiłby poniżej 0,07 zł. Ten poziom będzie oznaczał
> początek nowej szybszej wspinaczni na kolejne wyższe
> poziomy.
Nie zdziwię się jak po podaniu info ,że spółka
> zawarła układ będziemy mieli wystrzał co najmniej w okolice
> 1zł.
Jasne, tym bardziej, ze ta spolka nigdy w historii nie przebila 98 groszy. Upadlosc ukladowa najlepszym sposobem na osiagniecie historycznych szczytow w notowaniach, bardzo ciekawa teoria. Moze spolki nie powinny wogole prowadzic zadnej dzialalnosci tylko sie "ukladac".