• Wartość akcji Autor: ~Turek [91.222.57.*]
    Jaka jest warość akcji telianii dla inwestora ...mysle że mała choć troche posiadam.
    Przyczyny
    1 Spółka ze stratami pomimo rosnącej sprzedaży (zawsze to samo uzasadnienie ....rozwój sprzedaży, a moze wszysko przejadają) ,,
    2 Brak chęci do wzrostów wartości za akcje pomimo rzekomej rozbudow sieci sprzedarzy
    3 Brak dywidendy ,,,,ale o tym to można pomarzyć :):)
  • Re: Wartość akcji Autor: ~telia [89.76.140.*]
    sieć sprzedaży się ruszyła bo coraz częściej w sklepach widać wina Teliani Valey. To cieszy, ale jak to się przekłada na wartość akcji. mam nadzieje,że wróci na poziomy około 3 -4 zł
  • Re: Wartość akcji Autor: ~lucek [46.134.202.*]
    co za nudy ,brak dobrej wiadomości -może z 1 marca coś się zmieni.
  • Re: Wartość akcji Autor: ~Turek [83.19.238.*]
    nuda pewnie do następnego raportu i wyników...ciekawe ile planują w tym roku zarobić..czy są jakieś plany
  • Re: Wartość akcji Autor: ~turek [83.19.238.*]
    wreście jakieś obroty :)
  • Re: Wartość akcji Autor: ~drhall [83.17.213.*]
    Wartość rynkowa, a wartość księgowa to zupełnie co innego. Zapraszam do lektury. CO do teliani, to jest ryzyko. Ostatnio są duże przerzuty akcji na telianim.... kurs nie idzie w górę , ale coś się zaczyna dziać! cierpliwie czekajmy i zobaczymy. Niżej nie będzie to pewne, pytanie jak długo pozostanie na tym poziomie co teraz?
  • Re: Wartość akcji Autor: ~rob [82.139.164.*]
    nic się nie zaczyna dziać ,poprostu ktoś chce wywalić i wywala bo widzi że wina słabo się sprzedają bo są za drogie.A Polacy wolą wina tanie do 10zł w biedronkach itd .Same straty mają ,zysku nie widać jedynym słowem jak tak dalej będzie to się zwiną .Po za tym oni są bodajże tylko dystrybutorem ,Rosja zdjeła bana na wina gruzińskie więc cena może podskoczyć dla polskiego dystrybutora .Ja wyskakuje z tego pap.bo brak perspektyw .A zarząd to tylko bajki wciska itd.
  • Re: Wartość akcji Autor: ~teodork27 [109.241.46.*]
    A ja jestem optymistą i wierze że...... cierpliwi zostaną sowicie wynagrodzeni! POZDRAWIAM
  • Re: Wartość akcji Autor: ~teodork27 [109.241.46.*]
    Czyżby miał rację....:-)) Warto byc optymistą
  • Re: Wartość akcji Autor: ~rob [82.139.164.*]
    E tam na razie nie ma co sie podniecac 37-40 zapora jak zwykle
[x]
GHYDROGEN -6,00% 1,88 2026-05-21 12:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.