• wiecej czadu! Autor: ~drozdzak [77.255.207.*]
    ludzie nauczcie sie wlaczyc o swoje! kupujcie!!!caly czas gderacie ze nic sie nie dzieje z kursem....to brac!!!!
  • Re: wiecej czadu! Autor: ~animal [79.185.12.*]
    nawet jak weźmiesz to nic się nie stanie bo ta spólka nie jest od tego żebyś ty zarabiał(chyba że naginasz).
  • Re: wiecej czadu! Autor: ~ed [77.255.207.*]
    ja i tak juz niezle na skt zarobilem ,kazdy ruch 1 zl w gore to plus 60 000 zl dla mnie....minus naturalnie podatek.uwielbiam te spoleczke
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [212.180.194.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • żenujące..... Autor: ~pitbreslau [77.253.153.*]
    .....jest to, że publicznie chwalisz sie jaki Ty to krezus i ile Ty to masz
    ZAPONIAŁEŚ, że 1 zl w dol to....(przyp: 60000zl w plecy:)

Pieniadze lubia cisze, zapamietaj, to mila cecha nie chwalic sie nimi i racjonalnie korzystac.

Ja bawię sie moimi wizjami, narazie, cierpliwie pozbieralem to co ustawialem na K miesiac temu chociaz wielu mowilo....eeee niemozliwe:)

Cierpliwosc jest zlotem, a wizje kluczem.

Zycze Ci i 100zl ale nie chwal sie ile to Ty masz bo zwyczajny naganiacz z Ciebie :)

P.S.Zamiast hoho, podziel sie lepiej jak widzisz kurs na miesiac-dwa do przodu, jesli trafisz +/- 5% bedzie nagroda, OK? Uczciwa zabawa?

• Re: wiecej czadu! Autor: ~ed [178.37.246.*]
    ....zabawa ? uczciwa?....zauwaz ze tutaj nie ma komu kupywac po za "wlasciwymi osobami"....zrobia z kurseem co zechca....mowilem juz w styczniu kiedy kurs byl na 5 zeta ze spadnie na 4 w lutym-,,,,,ja juz sie obkupilem.....teraz tak naprawde wszystko zalezy od sytuacji we wloszech.wiec jak widzisz mozna sobie prognozowac a polityka ..sytuacja rozwija sie dynamicznie i trzeba reagowac nia nią na biezaco ,sam jestem zaskoczony taka sytuacja -mowie o pacie powyborczym.....teraz to jest wrozenie z fusow
  • Re: wiecej czadu! Autor: ~pitbreslau [178.37.181.*]
    Dawaj ed linka ze stycznia kiedy mowiles ze spadne na 4 zl, uwiarygodnisz sie w moich oczas nieco i warto bedzie merytorycznie podyskutowac, bo chyba trmu sluzyc forum powinno.
  • Re: wiecej czadu! Autor: ~al [67.213.218.*]
    a jakze
[x]
ONESANO -1,21% 0,65 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.