Cercio jutro wszystko wypluwaj,tak jak pisaĹem idzie pompka,naganiaja do kupna,a potem zostawiaja ludzi na gorce,niech miedzy soba sie wymieniaja az do zlotĂłwy,aĹź sami dostana sraczki,sam chetnie bym ich oĹźeniĹ z 5bankami akcji,na przyszlosc duza rozwaga,bo cie ogoloca
Gdzie tu widzisz naganiaczy, kurs skoczyl dzis pare groszy do gory i raptem 3 losi dalo wpis, w tym i ja. Zapomniales dodac i poradzic zeby koles wyskoczyl z pociagu i wskoczyl w tzw Polcorid, ze za 1 akcje ecard ma sie 3 i inne tam argumenty.
Pilnuj swojego rachunku i ciesz sie ze mozesz na losiach trzepac forse. Jednak zbyt agresywnie radzisz innym na innych forach co maja robic i co kupowac. Jak trzepiesz kase na Polcorid to siedz cicho i licz dudki na rachunku.
Polcolorid masz i troche ecardu,nie te czasy na to.kiedys bys zarabial na tym:fon,masters,elkop oraz te splity -Ĺatwa kasa byĹa kiedys,ale to juĹź historia.moĹźe pod koniec roku bedzie moĹźna wejsc w jakies spoleczki,a tymczasem beda spore spadki,sporo bankructw,ale sie rozczuliĹem...aufwiedersehen
AT i ecard to sprawa dyskusyjna. male obroty i mozna rysowac co sie chce i kiedy sie chce. Dzis raport za 4Q zobaczymy jak tam fundamenty. Jak tu bedzie +++ to bedzie to krol parkietu w 2013 roku. Ja wciaz wnioskuje ze ktos zbiera a dzis moga byc jeszcze solidne wzrosty. nikt nie sprzedaje poza drobnica co ostatnio kupila po 26 groni. Ci sie przemila i prawdopodobnie dalej jazda na polnoc bo czas nadrobic 3 lata stagnacji
Czołem mistrzu musze tak napisac bo jednak dobrze kiedys poradziłes na nikkeju.Jak myślisz co można zrobic z 10k zeta papieru żeby cos ugrac na lewarze:>)oczywiscie żeby w tym zostało na zabezbieczenie.Pozdrawiam.