• ODWOŁANIE PREZESA??? Autor: ~VVU132 [83.21.164.*]
    NAJBLIŻSZY SPÓŁCE FORUMOWICZ
    ****************JUREK******************
    KTÓRY JAK WSZYSCY PAMIĘTAMY DOSTARCZAŁ DOTYCHCZAS WYŚMIENITYCH PRZEWIDYWAŃ - NIE TYLKO ODNOŚNIE KURSU, ALE RÓWNIEŻ SYTUACJI W SPÓŁCE, W WĄTKU 5,10,15 PISZE:

>MMS a myslisz ze Pawlowski nie ma stresu ze jest taki niski kurs????
    ta postawa moze zakonczyc jego kariere w tej spolce

NIE WIEM JAK WG WAS, W MOJEJ OPINII BEZ PAWŁOWSKIEGO NIE MA BGE. MOGĘ SIĘ MYLIĆ, CIEKAWI MNIE CO SĄDZICIE?

WRESZCIE KTOŚ NAZWAŁ SYTUACJĘ W SPÓŁCE.
    BRAWO JURKU!!!!!
  • Re: ODWOŁANIE PREZESA??? Autor: ~artudit [89.73.22.*]
    jestescie stuknieci wszyscy kurs jest i tak super wysoki a ze niektorzy z was byli tak durni ze kupowali drozej bo spoldzielnia naganiaczy wyciagnela go do granic absurdu to chyba nie wina prezesa
  • Re: ODWOŁANIE PREZESA??? Autor: ~mms [83.23.95.*]
    mylisz się kolego - to prezes przy 1,6x pisał o niedoszacowaniu kursu...;)
  • Re: ODWOŁANIE PREZESA??? Autor: ~inz Mamoń [83.26.52.*]
    No tak sobie czytam i czytam.
    I też się zastanawiałem: jesteśmy tutaj, spekulujemy sobie różnymi akcjami.
    Aż tu nagle gdzieś czytam, chyba Jurka, że jeśli zbijemy kurs na grosze, to Prezes będzie winny:)))
    Przy całym szacunku Panowie to Prezes zrobił 25 baniek obrotu i jakiś tam zysk. I to jego praca.
    A kurs akcji:)))) Sami wiecie:))))
    Ja mam nadzieje, że Prezes nie wpływa na kurs akcji i nie spekuluje z nami, bo wtedy byłoby bardzo źle:)))
  • Re: ODWOŁANIE PREZESA??? Autor: ~jurek [197.135.252.*]
    Takiego jak TY blazna to dawno nie slyszalem

o przepraszam w polskim i wloskim sejmie

piszesz hasla ale nigdy nic merytorycznego i nigdy na mic nie odpowiedziales

pozdrawiam!!!!!
  • Re: ODWOŁANIE PREZESA??? Autor: ~jurek [197.135.252.*]
    tak tak i spadnie na 0.50zl a moze na 0.10zl !!!!!!

majatek jednej ze spolek zaleznych jest warty wiecej niz dzisiejsza wycena calego BGE

pozdrawiam!!!!!
  • Re: ODWOŁANIE PREZESA??? Autor: ~awe [83.10.246.*]
    tak tak dżurek, pocieszaj się. A pięćdziesiąt groszkow już widać na horyzoncie. I gdy już zejdzie do tego poziomu to ogłosisz tak jak na DASE, że już dawno sprzedałeś a pozostali tylko frajerzy. :-)
    Standard dżurek
  • Re: ODWOŁANIE PREZESA??? Autor: ~artudit [89.73.22.*]
    jurek buhhhhaaa prymitywny naganiacz na mikro spolkach z nc nic wiedzy i merytoryki za to pelno niedopowiedzen i insynuacji a jaka to spolka zalezna i jaki majatek to niby tak wycenion y a jak nawet to pewny jestes ze sama bge nie ma ujemnej wartosci obecnie?
[x]
BGE 0,00% 0,05 2017-06-14 11:13:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.