ciezko tu narazie mowic o jakims ruchu...spolka zupelnie stracila plynnosc..od kilkunastu do kilkuset zl obrotu dziennie..nikt nie podbiera, jakies smieszne zlecenia sa realizowane..mimo tylu dobrych info
Potrzebna jest jakaś iskra, impuls. Na początek powrót na ciągłe, a później można myśleć o czymś więcej. Dziwne, że Zarządowi nie zależy na poprawie wizerunku spółki i nie skupują akcji. Pewnie są bez kasy :/ Ile masz tej naszej perły virus?
Ja kiedyś Monisie brałem na 2-nym fixingu i zarobiłem sporo więc lubię zaryzykować :) Też już mam spory pakiet. "Kto nie ryzykuje, nie pije szampana"!!! Przy obecnej wszyscy są w plecy - taka prawda :)
To inaczej - nikt nie zarabia w chwili obecnej :) Malo kto załapał się po 0,05 i 0,06. Pojedyncze sztuki latały w tej cenie. 0,07-0,10 to dobra cena na kupno uważam. Wiem ,wiem zaraz każą mi brać po 0,08 skoro okazja ale ja już mam full :) Jak ruszy to kilkadziesiąt tys. dokupię. Nie można mrozić całej kasy w jednej spółce, a tym bardziej z NC. Pewnie to potrwa zanim coś wyrzeźbią ale jak słodko będzie jak zaliczymy w końcu zysk netto w którymś kwartale. Przychody rosną sukcesywnie i to bez nowego routera jeszcze. Pożyjemy, zobaczymy...