• Zlecenie Autor: ~Inwestor [85.237.162.*]
    Gdyby to zlecenie na 0,08 na 240 k zniknęło z arkusza to szybko mielibyśmy 0,10. Czy Ten kto je ustawił ma tego świadomość? Ma :)
  • Re: Zlecenie Autor: ~as [89.228.23.*]
    ale to się kolego opłaca brał po 0,07 odda 0,08 > zobacz ruchy na NEMEX,MDEVELOP czy MTC pozbierane !!!
  • Re: Zlecenie Autor: ~andrzej [46.112.108.*]
    ciezko tu narazie mowic o jakims ruchu...spolka zupelnie stracila plynnosc..od kilkunastu do kilkuset zl obrotu dziennie..nikt nie podbiera, jakies smieszne zlecenia sa realizowane..mimo tylu dobrych info
  • Re: Zlecenie Autor: ~virus [95.40.73.*]
    jesteś w błędzie - podbierają po 0,07

ale ciężko jest wydusić z ludzi sprzedaż po 0,07 i dlatego są małe obroty

wiem z doświadczenia - 100 000 akcji skupowałem prawie 2 tygodnie

a na sprzedaży straszyli wtedy 2 000 000 akcji, teraz jest zaledwie 400 000
  • Re: Zlecenie Autor: ~Inwestor [85.237.162.*]
    Potrzebna jest jakaś iskra, impuls. Na początek powrót na ciągłe, a później można myśleć o czymś więcej. Dziwne, że Zarządowi nie zależy na poprawie wizerunku spółki i nie skupują akcji. Pewnie są bez kasy :/ Ile masz tej naszej perły virus?
  • Re: Zlecenie Autor: ~virus [95.41.114.*]
    bardzo sporo i ciągle zapasy powiększam

nie zależy mi na czasie

kto wie może doczekam wejścia na WIG

jak to bywało z innymi spółkami prowadzącego

a może nawet dożyje do dywidendy :P
    Ja kiedyś Monisie brałem na 2-nym fixingu i zarobiłem sporo więc lubię zaryzykować :) Też już mam spory pakiet. "Kto nie ryzykuje, nie pije szampana"!!! Przy obecnej wszyscy są w plecy - taka prawda :)
  • Re: Zlecenie Autor: ~virus [95.41.114.*]
    nie są w plecy którzy kupują albowiem uśredniają ceną :P

spółka jest w dole po wydatkach na inwestycje i teraz ma nowy produkt, nową usługę

będzie szybować w górę, nieznany tylko dzień ani godzina :P

klasyk
    To inaczej - nikt nie zarabia w chwili obecnej :) Malo kto załapał się po 0,05 i 0,06. Pojedyncze sztuki latały w tej cenie. 0,07-0,10 to dobra cena na kupno uważam. Wiem ,wiem zaraz każą mi brać po 0,08 skoro okazja ale ja już mam full :) Jak ruszy to kilkadziesiąt tys. dokupię. Nie można mrozić całej kasy w jednej spółce, a tym bardziej z NC. Pewnie to potrwa zanim coś wyrzeźbią ale jak słodko będzie jak zaliczymy w końcu zysk netto w którymś kwartale. Przychody rosną sukcesywnie i to bez nowego routera jeszcze. Pożyjemy, zobaczymy...
  • Re: Zlecenie Autor: ~as [89.228.23.*]
    FreeHotSpot TM > SKY IS THE LIMIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[x]
PROXYAD -50,00% 0,01 2014-06-25 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.