• Jest skup JAEDZIEMY Autor: ~ssi [81.26.5.*]
    Jest skup JAEDZIEMY
    [26-02-2013 14:24] Tell chce skupić do 283,9 tys. swoich akcji po cenie 14 zł za papier
    --------------------------------------------------------------------------------
    Tell chce nabyć do 76.705 akcji imiennych oraz do 207.195 akcji na okaziciela spółki po cenie 14 zł za papier - podał pośredniczący w ofercie DM IDMSA. Spółka zamierza nabyć wspomniane akcje w celu ich umorzenia.
    Przyjmowanie ofert sprzedaży potrwa od 7 marca do 22 marca 2013 r.
    Przewidywany dzień zawarcia i rozliczenia transakcji w ramach oferty to 29 marca 2013 r.
    29 października NWZ Tella zdecydowało o skupie do 10 proc. akcji własnych w celu umorzenia. Spółka ma przeznaczyć na ten cel do 8,1 mln zł.
    Postanowiono wówczas, że w pierwszej transzy skupu Tell złoży akcjonariuszom publiczną ofertę nabycia akcji, których wartość nominalna nie będzie niższa niż 5 proc. kapitału zakładowego.

• Re: Jest skup JAEDZIEMY Autor: ~desperado [24.46.114.*]
    i co z tego ostatnio podali info o skupie i lipa
  • Re: Jest skup JAEDZIEMY Autor: ~ssi [81.26.5.*]
    masz lipe 10 %na plus już jesteśmy
  • Re: Jest skup JAEDZIEMY Autor: ~desperado [24.46.114.*]
    zaraz na minusie bedzie
  • Re: Jest skup JAEDZIEMY Autor: ~dajcie spokój :) [83.9.53.*]
    Siemka wszystkim . Mam pytanie jak przebiega skup akcji przez firmę na giełdzie ? Bo chciałbym kupic np. dzisiaj akcji i sprzedac na skupie ( gdzie ? ) ale nie wiem jaka jest procedura skupu ... Kto mi wyjasni .... i jaka jest szansa ze uda mi sie sprzedac po 14 zł ..... skoro jest 207 tys akcji ...
  • Re: Jest skup JAEDZIEMY Autor: ~dajcie spokój :) [83.9.53.*]
    okey już wiem .......
[x]
OEX -0,74% 53,60 2024-08-08 16:35:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.