• DXD +80% Autor: ~fanki [46.76.42.*]
    TAK MYSLĘ CO TO ZA BANKRUT CO NIE MA KREDYTU? Złożenie wniosku było w szczególności niezbędne dla ochrony bieżących interesów spółki i zabezpieczenie się przed osobistą odpowiedzialnością członka zarządu. Uzupełnienie składu Rady Nadzorczej nastąpi na zwołanym na 14 lutego 2013 r. WZA spółki, co umożliwi przywrócenie pełnej reprezentacji Spółki. Z uwagi na to, że spółka nie posiada kredytów bankowych, a zobowiązania spółki to bieżące zobowiązania handlowe i factoringowe, nie jest wykluczone złożenie w późniejszym terminie wniosku o zmianę sposobu prowadzenia postępowania upadłościowego na postępowanie z możliwością zawarcia układu, co jednakże zależeć będzie od dalszego rozwoju sytuacji. Podstawa prawna: §3 pkt. 2 ppk. 13 Załącznika nr 3 do Regulaminu ASO
  • Re: DXD +80% Autor: ~dxd [83.3.233.*]
    czyżby ktoś coś już wiedział? czy może złożyli wniosek o zmianę sposobu upadłości?
  • Re: DXD +80% Autor: ~wiedzącyocb [213.238.82.*]
    czyżbyście nie widzieli ze to podbitka pod wysyp? zaoze sie ze na dniach bedzie decyzja sądu o likwidacji
  • Re: DXD +80% Autor: ~dxd [83.3.233.*]
    no to gdzie masz ten wysyp? obrót niecałe 29 tys zł :)
  • Re: DXD +80% Autor: ~xxx [94.240.8.*]
    A jak założysz się i przegrasz?? To wtedy znikniesz jak każdy znawca na forum.Gówno wiesz a jedynie możesz gdybać no ale skoro się możesz zakładać to najwidoczniej jesteś zwykły pajac bo ja bym się nie zakładał nie znając faktów
  • do xxx Autor: ~dxd [83.3.233.*]
    do kogo są skierowane te słowa?
  • Re: do xxx Autor: ~xxx [94.240.8.*]
    Masz problemy z odczytaniem drzewka??
  • Re: do xxx Autor: ~dxd [83.3.233.*]
    tak, mam, więc bardzo proszę sprecyzuj
    To wroc do szkoly a z samego drzewka widac ze odp wiedzacemu a z tekstu bys wyczytal ze pisalem o zakladzie jaki on chce zrobic.Uzyj czasami troche mozgu to naprawde nie boli dxd
  • Re: do xxx Autor: ~wiedzącyocb [213.238.82.*]
    xxx wiem wiecej niz CI sie wydaje:) a upadłość bedzie, moze i nie likwidacyjna, ale jakaś na pewno i to w najblizszym czasie. chyba na intakusie od złozenia wniosku o upadłosc do jej ogłoszenia przez sąd minął chyba miesiąc, a wiec wg. mnie do decyzji blisko
    Pamietaj ze to jest NC a nie glowny i tu rozne jaja odchodza.Tu moze byc 1 gr a rownie dobrze 2 zl jeszcze
    wiem ze moze być róznie, ale wg mnie teraz lepiej nie wchodzic w śmieciucha, mozna cos dziabnąc ponizej10gr, zwłaszcza ze poubierali dzisiaj ludzi po 18-20groszy, wiec beda znowu moze odbierac po 5-7gr
    Mi to wygladalo na odebranie od tych co brali po 5,6gr.Zwalili po to aby wysypali
    nie jest to wykluczone, aczkolwiek trzeba mieć na uwadze ze urosło w kilka dni ponad 200% a wiec zalecałbym ostroznosc. jak teraz sie odbije od 20gr to na wykresie godzinowym wyrysuje podwójny szczyt, a to moze spowodowac osuniecie sie kursu
    Tak jak pisalem wielka niewiadoma.Na inventi tez plakali ze to juz koniec a to roslo i roslo.Jak dzisiaj zamknie sie na plus to moze byc ok
  • Re: do xxx Autor: ~Y yyy [91.235.161.*]
    http://www.debiutync.pl/homepage/newconnect24/14852-zmienia-sposob-upadlosci
    To juz wiemy skad te wzrosty.Moze byc ciekawie
  • Re: do xxx Autor: ~Y yyy [91.235.161.*]
    Dnia 2013-02-26 o godz. 16:52 ~xxx napisał(a):
    > To juz wiemy skad te wzrosty.Moze byc ciekawie

Dla mnie zagadką jest Investcon . Czy zamierza dalej pozostać w akcjonariacie czy też on stał za ostatnimi wzrostami i upłynnił część swoich akcji ??
[x]
DXD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.