• Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~Ania [31.182.204.*]
    Tak jak wczesniej pisalam zobaczymy 7,60 Ci co sprzedali 2 dni temu moga spokojnie poczekac i kupic taniej o 5-7% Pozdrawiam
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~pablo [109.197.44.*]
    Dziewczyna pusta przez wlochow kazda spolka leci w dol nie jest to zwiazane z niczym innym jak z Berlusconim .....
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~dureń [46.169.103.*]
    Aniu zlituj się nad nami wszystkimi i przestań bazgrać te swoje życzeniowe tematy/posty.Czy na każdym forum musi być taki znafffca jak ty...? Wywaliłaś w zeszłym tygodniu więc plis odpusć gietka i udaj się na jakąś inną spółeczke np.cedc i tam szukaj ukojenia,ok?
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~RobertGTC [91.222.119.*]
    jeśli utzryma "+" do konca dnia to jest niezle patrzac na to co dzieje sie na szerokim. moja opinia jest taka ze pociag gtc własnie odjezdza ze stacji i kieruje sie na polnoc. A Twoja czarodziejsa kola aniu chyba cie przekłamuje. nie patrz na swoje wykresiki tylko na zdrowy rozsadek. poczekajmy na wyniki finansowe według moich obliczen pierwszy raz od dłuzszego czasu firma zanotuje zysk.
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~Pablo [109.197.44.*]
    RobertGTC, na jakich faktach opierasz przepuszczenia zysku w zblizajacych sie wynikach ?
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~RobertGTC [91.222.119.*]
    ot chociazby sprzedaż platinium albo emisja obligacji. a tych "+" jest wiecej. ja cały czas dobieram. mam przeczucie ze ta spółka pojedzie na północ. tylko z gtc tak juz jest ze jak sie kisi to dłuzszy czas a jak idzie do góry to sa to solidne wzrosty. niepowodzenie w rumunii mamy juz za soba rynek ta info juz skonsumował. jesli ktos uwaza ze niema perspektyw wzrostu to niech mnie poprawi ale cyferkami a nie wruzeniem z kuli
    Dzieki Robert za komentarz.
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~Ania [31.182.204.*]
    Taka swietna spolka a tak nurkuje :-)) ja juz kupilam ja ostatnio bylo po 7,70.Kupilam po 7,75 i spredalam powyzej 8 zl A teraz czekam na kolejny spadek,bo wedlug wykresu tak powinno byc .Pozdrawiam
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~gtc 5 [109.243.10.*]
    Dnia 2013-02-26 o godz. 17:23 ~Ania napisał(a):
    > Taka swietna spolka a tak nurkuje :-)) ja juz kupilam ja
    > ostatnio bylo po 7,70.Kupilam po 7,75 i spredalam powyzej 8
    > zl A teraz czekam na kolejny spadek,bo wedlug wykresu tak
    > powinno byc .Pozdrawiam

i zarobiłaś 0,30 groszy minus prowizja :) to opłaca ci się w to bawić ,?
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~mały pikuś [83.29.134.*]
    Ania na waciki zbiera:grosik do grosika-prowizja dla biura-podatek dla vincenta i już 5zetków ma na czysto!!!
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~SKIN [87.204.109.*]
    Wszystko zalezy od tego ile tego kupuje.Co w tym zlego ,ze kupila po 7,80 a sprzedala po 8,20 .Na jednej akcji ma w tym przypadku 40 gr. Jakby nie patrzec ,to GTC nadaje sie do DT.
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~bochum fredzel [83.10.164.*]
    Robert pisałes na wątku LOTOS ???
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~Ania [31.182.204.*]
    Smiejcie sie smiejcie,a ile to jest procentowo to 40 groszy ?
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~RobertGTC [193.242.212.*]
    nie na wątku lotos nie pisałem. ta spółka juz tak ma ze zaraz po tym jak sie kisi lubi solidnie wybic. jest cos takiego jak popyt i podaz i zadne wykresy tego nie zmienia. kazdy ma swoj rozum. moim skromnym zdaniem ta społka juz wyczerpała limit złych wiadomosci a co za tym idzie solidnych spadków. teraz pozostaje czekac jakis czas czytaj do podania wyników 11.03 i wtedy mozemy liczyc na solidne odbicie. sa tez takie osoby jak Ania które nagaduja do sprzedazy i jak lis czekaja az spadnie o kilkanascie groszy zeby zaraz pozniej ogłosic ze nastapi wielkie wybicie. a ulica sie boi i wysprzedaje. zobaczycie ze niebawem ing tez sie załaduje w gtc. jestem z gtc juz od 2 lat i nie powiem zebym na ta społke narzekał. jest to spółka dla cierpliwych. mysle ze w tym roku spokojnie mozemy sie spodziewac 17 - 20 zł za akcje.
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~wieśniak [83.29.134.*]
    Dzisiaj klasycznie zbieraja po 8,06-8,07.Batoniki ustawione i jazda.Odpał będzie jeszcze w tym tygodniu.
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~PiotrGTC [89.67.12.*]
    Jak już wcześniej pisałem, o obligacjach i o sprzedaży plaitnium to jeszcze dodam do tego, że sytuacja na węgrzech sie poprawia i stopy lecą w dół. W obecnym raporcie będzie widać przypływy w wysokości 44 mln euro netto za samą sprzedaż Platinium. Dodajcie sobie do tego pieniądze z emisji wcześniejszej, a także zaksięgowane zobowiązania z tytulu czynszów które w budynkach biznesowych wzrosły w ostanim pół roczu z tego co pamiętam o 12 %, wszystko na stronie GTC.com.pl jest wystarczy poczytać.

Spółka w przeciągu miesiąca dwóch otrzyma pozwolenie na budowę Galerii Wilanów co do tej na Białołęce nie jestem pewien. Są to informacje, które stopniowo będą się ukazywały i podnosiły wartość akcji.
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: herh [85.202.153.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/index/news/info/471811,gtc-sa-zawarcie-znaczacej-umowy---ostateczna-umowa-sprzedazy-nieruchomosci-platinium-business-park-v

poszło... :)
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~GTC 5 [164.127.175.*]
    TO NIECH JESZCZE PÓJDZIE KURS AKCJI ? A NIE JAKIEŚ ŚMIESZNE 8 ZŁ-10 ZŁ
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~pablo [31.61.179.*]
    Pojdzie pojdzie spokojnie :) - 11 wyniki :)
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~RobertGTC [193.242.212.*]
    Gdzie ta Ania bo jakos jej tu nie widac :-) razem z jej czarodziejskimi wykresami przepadła. do tej wiadomosci o sprzedazy a w zasadzie do gotówki ze sprzedazy dodajcie jeszcze emisje obligacji i łatwo mozna sie domyslic co bedzie 11 marca.sprzedaz tego segmentu o ile dobrze mysle bedzie ujeta w wynikach nie 11 marca tylko dopiero w maju kiedy to beda podawane wyniki za 1 kwartał tego roku. ale te 1 segmenty które pojda do wyników podawanych 11 marca czytaj rocznych wyników poszły za przeszło 130 mln euro. i zaczyna nam sie robic interesujaco na gtc. niema siły bo musi rosnąć. obstawiam okolice 12 13 zł do konca marca.
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~Pablo [89.202.158.*]
    Czemu to stoi w miejscu ?:)
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~wieśniak [46.169.207.*]
    Zachowanie kursu jest bardzo dobre.Na szerokim kicha a gtc z każdym dniem lekko w góre.Im wolniej rośnie tym lepiej dla inwestorów a gorzej dla spekuły.Myśle że jak przebije 8,30(na większym wolumenie oczywiście)to ruszy szybciej na północ.
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~rexert [83.26.44.*]
    myslicie ze do maja bedzie 9 zł
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~rexert [83.26.44.*]
    ja pienicze znowu dołek chba bedzi lipa
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~GTC 5 [164.126.62.*]
    Dnia 2013-03-01 o godz. 17:57 ~rexert napisał(a):
    > ja pienicze znowu dołek chba bedzi lipa

LIPA JAK NIC , A MOŻE I GRUSZKA NA WIERZBIE :)
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~pablo [109.197.44.*]
    Eh slabo sie tydzien zakonczyl ;/ co z ta polnoca ??;/ wierze ze przyszly tydzien ostatni przed wynikami bedzie lepszt.
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~wieśniak [83.29.128.*]
    Trzymać papier,ostatni tydzień to klasyczne zagrywki grubasów na dobieranie od zniechęconych.Kto obseruje zachowanie batoników na K i S ten wie o czym mówie.Jestem na gietku od kilku lat (to moja ulubiona obok eurocashu i kovu spółka) i mówię wam że dyszka lub przynajmniej 9,60 zeta będzie w marcu na 100%,chyba że cały szeroki pier...ale to już inna bajka...
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~FGH [109.243.226.*]
    Dnia 2013-03-02 o godz. 15:22 ~wieśniak napisał(a):
    > Trzymać papier,ostatni tydzień to klasyczne zagrywki
    > grubasów na dobieranie od zniechęconych.Kto obseruje
    > zachowanie batoników na K i S ten wie o czym mówie.Jestem
    > na gietku od kilku lat (to moja ulubiona obok eurocashu i
    > kovu spółka) i mówię wam że dyszka lub przynajmniej 9,60
    > zeta będzie w marcu na 100%,chyba że cały szeroki
    > pier...ale to już inna bajka...

DYSZKA BYŁA CAŁKIEM NIE DAWNO TRZEBA BYŁO SPRZEDAĆ A NIE MIAŁCZEĆ NA FORUM
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~zapomniałam nick'a [91.222.127.*]
    7 to szczęśliwa cyfra.
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~rodak z kosmosu [83.10.109.*]
    yyyyyyyyyyyyyy to co nizej ???
    No wlasnie, kiedy koniec tych spadkow ... No dajcie spokoj co sie dzieje :-( :-(
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~wieśniak [83.29.144.*]
    Te spadki nie maja żadnego znaczenia w dłuższym terminie(minimum pół roku).Pablo patrz na śmiesznie niski wolumen przy tych spadkach,wywala leszczyna lub troche duzi którzy muszą akurat teraz.W krótkim i średnim terminie kurs zależy przede wszystkim od szerokiego który u nas zachowuje sie tragicznie słabo...Jaki kraj i jego włodarze taka szulernia!!!
    Eh, jak chcesz wiedziec to ten niski wolumen jako jedyny trzyma nutke optymizmu.

Ja takze jestem przekonany ze wzrosty to kwestia czasu. Jednakze 3 dzien z rzedu widziec malejace srodki na koncie, to nie jest mile, mowiac kolokwialnie
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~abc [46.113.59.*]
    Dnia 2013-03-20 o godz. 20:18 ~Pablo napisał(a):
    > Eh, jak chcesz wiedziec to ten niski wolumen jako jedyny
    > trzyma nutke optymizmu.

Ja takze jestem przekonany ze
    > wzrosty to kwestia czasu. Jednakze 3 dzien z rzedu widziec
    > malejace srodki na koncie, to nie jest mile, mowiac
    > kolokwialnie

to trzeba było wpłacić na lokate , anie miałczeć że kasa wyparowuje
    w tej szulerni mozna zostac bogatym lub stracic wszystkie pieniądze zalezy od szczęscia ?!
    jednak 7 z przodu.
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~duży john [46.169.166.*]
    7,90-7,92 silne wsparcie,papier odbija się od niego pięknie.Dzisiaj ostatni spadkowy dzień,ruszyły wymiany pomiędzy grubymi.Trzymać papier,wkrótce rakieta ruszy na północ.Kto ma kase radze dobierać,promocyjna cena się kończy,pozdro.
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~handzolek [31.174.227.*]
    jakos cisza na gtc.gdzie te eksperty co pisali ze juz na 10 lecimy i wyzej?
    znów 7 z przodu.
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~duży john [95.40.51.*]
    I znowu odbicie w góre od rejonu 7,9.Papier jest mocny,tak jak pisałem wczoraj:TRZYMAĆ SPOKOJNIE. Będzie dobrze.
    7 szczęśliwa cyfra.
    Nowi z daleka od rynku, będzie niżej. 6 z przodu - zatem, 7 szczęśliwą cyfrą.
  • Re: Promocja na GTC po 7,60 Autor: ~herh [85.202.153.*]
    No kupa na maxa się robi :/
[x]
GTC 1,12% 2,71 2026-05-13 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.