widzicie arkusz zleceń? gdyby miał być układ, kurs już dawno wystrzeliłby w górę, przedział 0,15-0,19 poziomem przystankowym, a docelowym 0,0.....
ŁukaszenkoGPW , pewnie nie masz ani jednej akcji tego śmiecia, spamujesz i naganiasz, a naiwni liczą na krociowe zyski, których nigdy tu nie będzie - wg mnie WILBO zniknie z giełdy, zobaczycie
Neptun powinien byc sprzedany za dobre pieniadze , a wydmuszka z tarczą podatkową zajmie sie zupełnie inna działalnością ...
warszawka rządzi .. ;)
nie zauważyłeś ' głuptasku' ... ? ;)
I co z ta likwidacja. Spolka tez nic nie melduje. Az dziw, ze jeszcze w ogole cos sprzedaje. Ja bym z takim trupem w ogole nie chcial wspolpracowac. Ciekawe co Srebrnoruski kombinuje z kolezankami.
Lada moment Graal pokaze wyniki. Zobaczymy, czy czesc tortu po tym wraku udalo sie spolce chapnac.
Mimo wszystko cieplo o WIlbo mysle, bo przed laty sporo dal mi zarobic. Szkoda, ze tak szybko spolka poszla do piachu.
nieoficjalne plotki? hahahah przecież tu wiadomo, że "prawnicy" rozbiorą spółkę na części pierwsze i wyciągną coś dla siebie, a dla naiwnych nagonionych przez "najemnika" ŁukaszenkoGPW, pozostaną nic nie warte akcje - KARTY JUŻ DAWNO ROZDANE
Śmieć jest śmieciem i jego miejsce jest na śmietniku. Kwestia kilku sesji i co poniektórzy zrobią wielkie oczy, oj będzie płacz, będzie....
Autor | ~Inwestor [195.205.152.*] 2013-02-27 12:08 Zobacz wątki dotyczące Wilbo Seafood
Zobacz profil Wilbo Seafood
Nieoficjalnie chodzą plotki, że spółka została postawiona w stan likwidacji.
ja jestem ciagle w kontakcie ze spolka i wysle link z tym wpisem bezposrednio do biura zarzadu
Dnia 2013-02-27 o godz. 20:37 ~łukaszenkoGPW napisał(a):
ja jestem ciagle w kontakcie
ze spółką
ooooo a może wykorzystujesz jakieś informacje poufne? lepiej miej się na baczności, Twoje wpisy o wzroście kursu z daleka śmierdzą płatnym naganianiem, ale oczywiście mogę się mylić, czas pokaże
i po co straszysz kolegę wyżej, możesz sobie tym linkiem ewentualnie d..ę podetrzeć jak go sobie wydrukujesz
ramzes co ma byc to bedzie czekajmy spokojnie na wyrok. Ty nie masz akcji wiec jestes spokojny a przynajmniej taki powinienes byc. to ja mam spory pakiet wilbo a jakos nie zione ogniem