• będzie rzeźnia Autor: ~ramzes [95.41.32.*]
    widzicie arkusz zleceń? gdyby miał być układ, kurs już dawno wystrzeliłby w górę, przedział 0,15-0,19 poziomem przystankowym, a docelowym 0,0.....

ŁukaszenkoGPW , pewnie nie masz ani jednej akcji tego śmiecia, spamujesz i naganiasz, a naiwni liczą na krociowe zyski, których nigdy tu nie będzie - wg mnie WILBO zniknie z giełdy, zobaczycie
  • Re: Autor: ~tt [178.37.192.*]

Neptun powinien byc sprzedany za dobre pieniadze , a wydmuszka z tarczą podatkową zajmie sie zupełnie inna działalnością ...
    warszawka rządzi .. ;)
    nie zauważyłeś ' głuptasku' ... ? ;)
  • Re: Autor: ~Inwestor [195.205.152.*]
    Ale najpierw trzeba doprowadzić do upadłości likwidacyjnej. Potem syndyk sprzeda spółkę za 1 zł a drobni zostaną z niczym.
  • Re: Autor: ~tampere244 [84.176.187.*]
    I co z ta likwidacja. Spolka tez nic nie melduje. Az dziw, ze jeszcze w ogole cos sprzedaje. Ja bym z takim trupem w ogole nie chcial wspolpracowac. Ciekawe co Srebrnoruski kombinuje z kolezankami.

Lada moment Graal pokaze wyniki. Zobaczymy, czy czesc tortu po tym wraku udalo sie spolce chapnac.

Mimo wszystko cieplo o WIlbo mysle, bo przed laty sporo dal mi zarobic. Szkoda, ze tak szybko spolka poszla do piachu.
  • Re: Autor: ~Inwestor [195.205.152.*]
    Nieoficjalnie chodzą plotki, że spółka została postawiona w stan likwidacji.
  • Re: Autor: ~tampere244 [84.176.187.*]
    A gdzie te plotki chodza? Po zakladzie?
  • Re: Autor: ~ramzes [46.169.146.*]
    nieoficjalne plotki? hahahah przecież tu wiadomo, że "prawnicy" rozbiorą spółkę na części pierwsze i wyciągną coś dla siebie, a dla naiwnych nagonionych przez "najemnika" ŁukaszenkoGPW, pozostaną nic nie warte akcje - KARTY JUŻ DAWNO ROZDANE

Śmieć jest śmieciem i jego miejsce jest na śmietniku. Kwestia kilku sesji i co poniektórzy zrobią wielkie oczy, oj będzie płacz, będzie....

• Re: Autor: ~łukaszenkoGPW [5.226.73.*]
    Autor | ~Inwestor [195.205.152.*] 2013-02-27 12:08 Zobacz wątki dotyczące Wilbo Seafood
    Zobacz profil Wilbo Seafood
    Nieoficjalnie chodzą plotki, że spółka została postawiona w stan likwidacji.

ja jestem ciagle w kontakcie ze spolka i wysle link z tym wpisem bezposrednio do biura zarzadu

szykuj kase
  • Re: Autor: ~ramzes [46.169.146.*]
    Dnia 2013-02-27 o godz. 20:37 ~łukaszenkoGPW napisał(a):

ja jestem ciagle w kontakcie
    ze spółką

ooooo a może wykorzystujesz jakieś informacje poufne? lepiej miej się na baczności, Twoje wpisy o wzroście kursu z daleka śmierdzą płatnym naganianiem, ale oczywiście mogę się mylić, czas pokaże

i po co straszysz kolegę wyżej, możesz sobie tym linkiem ewentualnie d..ę podetrzeć jak go sobie wydrukujesz
  • Re: będzie rzeźnia Autor: ~łukaszenko bankrut [78.8.69.*]
    Tak to prawda nikt nie odbiera telefonów w dziale zamówień
  • Re: będzie rzeźnia Autor: ~łukaszenkogpw [5.226.73.*]
    buhaaaaaaaaaaa

banda isdiotow papier zabierany aza milo
  • Re: będzie rzeźnia Autor: ~tampere244 [84.176.161.*]
    Chlopie nie rozsmieszaj ludzi. Jakie zbieranie? ktos wyrzucil 6 kawalkow i to nazywasz wielkim zbieraniem?
  • Re: będzie rzeźnia Autor: ~łukaszenkoGPW [5.226.73.*]
    poczekaj cierpliwie
  • Re: będzie rzeźnia Autor: ~ramzes [95.41.81.*]
    jutro powrót na 0,40 i piękna czarna świeczka tygodniowa, a co będzie dalej , pisać nie trzeba
  • Re: będzie rzeźnia Autor: ~łukaszenkoGPW [5.226.73.*]
    ramzes co ma byc to bedzie czekajmy spokojnie na wyrok. Ty nie masz akcji wiec jestes spokojny a przynajmniej taki powinienes byc. to ja mam spory pakiet wilbo a jakos nie zione ogniem
[x]
WILBO 4,17% 0,24 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.