ha ha ha
ilu tu już takich cwaniaków było
larry_idioten, jakiś ryszard, jakiś kendal, jakiś stockholm i paru innych
akcji w obrocie za wartość przeciętnego mercedesa a wszyscy cwaniacy udupieni i uciekli w ciszy :)))
takie z was wielkie inwestory hahahahaha
taa
może i obroni 21 gr, zbierze ze 100 kilo i zblokuje was na 24 gr żeby złapać 3 tys zł a wy będziecie udupieni na lata, a ma gość przeciwko sobie jeszcze kilu innych groszołapów
tacy jak larry i rysiek co brali po 60- gr to już w ogóle wtopieni forever
taki jest polski nc, ostatni gasi światło........
he he a miał być mercedes, zostaje matchbox, też fajny:)))
Panie Grubas, tak trzymac. Sluchac sie Pana, jak mowi ze sypac do worka to bez dyskusji sypac. Znajdziemy lepszych klientow ktorzy beda blagac aby im sprzedac, a My im na to : Wlascicel dobr ustala cene tak jaka mu sie podoba. Tymczasem sypac do worka im wiecej wysypiecie wtedy szybciej ruszamy. SYPAC SYPAC.
Pan Grubas i my mlodziez mowimy sypac.
emisja emisją, oczywiście że będzie i to nie jedna, na tzw. 'rozwój'
tu niedługo wchodzą do obrotu miliony akcji więc nominał będzie szybko i groszołapy będą ratować resztki kasy
scenariusz znany z conajmniej 300 innych śmieci z nc a pomysłodawca tej mafijnej platformy ciągle na wolności :(
raczej nie w tym roku i pewnie nie w przyszłym
ostrzegałem was, być może ktoś mnie posłuchał ale wątpię, leszcz woli słuchać ryśków larrych którzy żyją z kłamania
ale jak jednak ktoś mnie posłuchał i nie wdepnął w kupę to nie włożył pieniędzy w zamrażarkęm na najbliższe kilka lat
tak więc nie chce mi się dalej was uświadamiać i tak ciągle popełniacie te same błędy
do zobaczenia na innym śmieciu gdzie pewnie znowu wejdę w spór z oszustami jak larry21śmieć
oj tam oj tam ..co to dwa lata posiedzieć w zamrażarce..ale to się tak nie da bo raz po raz to urządzenie trzeba odświeżyć , czyli wskoczyć na 1 zł i znowu do chłodni .. tak 2-3 razy wystarczy ??
oj tam oj tam ..co to dwa lata posiedzieć w zamrażarce..ale to się tak nie da bo raz po raz to urządzenie trzeba odświeżyć , czyli wskoczyć na 1 zł i znowu do chłodni .. tak 2-3 razy w roku wystarczy ??