• Prawomocne umorzenie postępowania upadłościowego Alterco - tekst Autor: ~a er co [89.229.49.*]
    ALTERCO SA - informacja o uprawomocnieniu postanowieniu sądu w przedmiocie umorzenia postępowania upadłościowego spółki
    Raport bieżący 11/2013

Zarząd Alterco S.A. (Emitent) informuje, iż w dniu dzisiejszym, tj. 22 lutego 2013 r., otrzymał postanowienie Sądu Rejonowego dla m. st. Warszawy Sąd Gospodarczy Wydział X Gospodarczy dla spraw upadłościowych i naprawczych (sygn. akt: X GUp 120/12) z dnia 18 stycznia 2013 roku w sprawie umorzenia postępowania upadłościowego Alterco S.A., które w dniu 22 lutego 2013 roku zostało opatrzone klauzulą prawomocności.

O postanowieniu Sądu - Emitent informował w raporcie bieżącym nr 4/2013 z dnia 18 stycznia 2013 r.

Podstawa prawna: § 5 ust. 1 pkt 24 w powiązaniu z § 30 pkt 15 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 roku w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim (Dz. U. z 2009 r. Nr 33 poz. 259 z późniejszymi zmianami)

Więcej na: biznes.pap.pl i biznes.pap.pl/espi
  • Re: Prawomocne umorzenie postępowania upadłościowego Alterco - tekst Autor: ~rokis [80.239.243.*]
    Kuźwa a ja chciałem już obchnąć bo te spadki mnie zaniepokoiły.
    I wyobraźcie sobie ,że chciałem przeskoczyć i odrobić na DREWEX.
    To nie przypadek,ale jestem w czepku urodzony.
  • Re: Prawomocne umorzenie postępowania upadłościowego Alterco - tekst Autor: ~Master [83.5.47.*]
    Hurra!!!

Zarząd wraca !!! No to teraz musi być odbicie przynajmniej do 10 zł.

Jakieś aktywa sprzedadzą ale maja tez podobno zamiar kupna innych lepszych nieruchomosci i dalszego integrowania rynku nieruchomosci.
  • Re: Prawomocne umorzenie postępowania upadłościowego Alterco - tekst Autor: ~hajzer [46.112.207.*]
    Podoba mi sie ironiczny ton twojej wypowiedzi

Wraca zarzad ktory doprowadzil do upadlosci a ty sie cieszysz i wrozysz 10 zl za akcje.

DOBRE! HAHHAHAHAHA

Sprzeda nieruchomosci? Jeszcze lepszy zart. Pewnie te ich inwestycje sa tak zadluzone ze nikt rozsadnie myslacy tego nie kupi.

[x]
ALTERCO -50,00% 0,02 2016-05-23 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.