jakie pierniki jakie wza napisz cos wiecej i pamietaj ze siedza gląby od kompów ludzie wiekowi i nie sa tak biegli w te klocki jak mlodzi to ja ci napisze jak wygrac kilka groszy
21 marca WZA Agromy. Wtedy wszystko oficjalnie. Pisałem już wcześniej. A chyba nie liczysz, że ktoś na forum faktycznie otwartym tekstem zacznie paplać, o czym od ok. 1-1,5 m-ca szumi w branży i mariażu dwóch branżowych podmiotów. Stąd i nda z wielkiej czwórki. Trzeba się trochę interesować Szanowny Panie :) I choć akurat sam jestem wyjątkowo cięty na spekulacyjne ruchy, jakie tu miały miejsce, to odmówić Agromie tego nie mogę, że chcą szeroko wskoczyć do wyższej ligi (i nie mają też specjalnie wyjścia, stąd takie posunięcie). Dla inwestorów to trampolina w górę. I tyle w temacie na forum.
Panie gość napisz Pan coś więcej na meila ja mam 65 godów i do elektroniki pełen matoł jestem nie umiem szukać kiedyś jak miałem 19 lat i robiłem prawko facet co miał 60 lat tak sie bał i trząsł ze strachu że mu sztuczna szczęka wypadła a my po 20 min już jeżdziliśmy kolasz1@tlen.pl prosze jak nie sprawi to kłopotu za dużego
Piękny wiek, dużo zdrowia życzę. Napisałem już wystarczająco dużo. Informacje poufne, czy też same skojarzenia do nich -tego nie wolno robić. Proszę spokojnie obserwować i podejmować słuszne dla siebie decyzje :).