Spółka się rozwija, restrukturyzuje, regularnie podwyższa zyski i zwieksza płynnosc finansowa.
Przy czym wartosc akcji spadła a zysk rośnie nieprzewanie od paru lat:)
Jednostkowe raporty roczne 2009 2010 2011
Przychody netto ze sprzedaży (tys. zł.) 11 870 11 387 15 249
a od kiedy to masz i mniej wiecej ile akcji:)
ja dzisiaj kupilem 1000 za 0,32
dokupilbym wiecej ale jak widze brak ruchu to mi sie kasy nie chce zamrazac.
myslisz ze cos wzrosnie?
ma ku temu wszystkie powody
mam od pierwotniaka:) wzrosty lubią ciszę której na tymwalorze od groma!:) Nie bardzo rozumiem stagnację Zarządu ale jeśli chodzi o fundamenty to uważam, ze jest to jedna z najbardziej stabilnych na NC spółek........ Jest straszne niedoinformowanie, gdyby Zarząd pochwalił się kilkoma newsami to może papier by pochulał..... a tak mamy co mamy:/ Ja czekam i jak wspomniałem do 4 złociszy....:D
300zł to nic -prawda ale na forum musimy to rozruszac bo cisza jakby spolka krzak to byla.
Moge wejsc z naprawdę wiekszą kwotą ale jak nie widze sensu to sobie cykam,
roche tam troche tu.
Także Panie i Panowie, spólka musi miec dobry PR i w necie i przez Zarząd.
A przede wszystkim dobre wyniki i perspektywy. Interesowałem sie przemyslem drzewnym i
wiem ze pieniadze zarabia sie tu stosunkowo latwo majac zaplecze maszynowe i surowcowe.
widzac rozwoj tej firmy mam nadzieje ze reszta towarzystwa tez dostrzeze potencjał w tej spolce.
Pozdrawiam
hihi...
mowisz ze tragedia :)
No coz trzeba to zmienic. mozemy sie umowic ze bedziemy sobie pisac w tym watku codziennie jeden post np. dowcipy o drzewach lesie itp :)
Moze wplynie to pozytywnie na zainteresowanie
I spowoduje to, że raz na pół roku ktoś sypnie ogromną ilością 1000zł powodując wzrost kursu o 2 grosze. A nawet jeśli zainwestujesz swoje 'poważne' pieniądze w wysokości 10k to tak szybko jak wzrośnie, tak szybko spadnie. Bez sensu, zrozum to :) My nic nie zmienimy, to właścicielom musi zależeć na lepszym kursie, a póki co nie zależy.
powazne pieniadze zaczynaja sie od 100k
a ze wlasciciela nie zalezy - hmm akcjonariat moze jednak cos wykreowac
zastanawiam sie dlaczego firma dochodowa, majaca stabilna sytuacje i
ciagly wzrost jest tak malo handlowana.
Ciekawe czy beda jakies dane ktore rozruszaja towarzystwo.
A ty z jakim wolumenem siedzisz?