Mianowicie chodzi o to że wasza spółka ma KOMORNIKA który zajmuje wasze konta.
Proszę o zdementowanie tego jeśli jest to nie prawda .
Chciałem jeszcze dokupić trochę akcji ale mam teraz wątpliwości , jeśli jest u was KOMORNIK
Proszę o komentarz w tej sprawie
Niżej podaje niektóre wpisy
Autor: ~mis 12 [37.108.166.*], 2013-02-21 13:44
uff ,cudownie , wreszcie wszyscy zadowoleni a najbardziej pewnie komornik , niech jeszcze ktos wplaci milion albo dwa to moze sie pozbeda gamonia
Autor: ~xyz [213.77.38.*], 2013-02-21 14:46
Kwota 15.000 EUR naprawdę nic wam nie mówi to jest maksymalna kwota jaką można wykorzystać do transakcji gotówkowych. Tak więc pewnie tym razem komornik nic nie dostanie
Autor: ~mis 12 [37.108.166.*], 2013-02-21 15:23
jesli te platnosci sa gotowkowe a tak pewnie bym tez kombinowal w tych okolicznosciach to izba komornicza dostanie szalu a pan komornik to juz postawi sobie za honor by nam dopier... , nie szykuje sie wesolo
Nie strasz nie strasz bo się .... :)
Pytanie bardzo słusznie zadane. Choć obawiam się że bez pozostanie bez odpowiedzi Wg mojej wiedzy wierzyciele dobijają się do Spółki a kwota 15.000 EUR tylko to potwierdza szczególnie jak się widziało saldo gotówki w raporcie za IV kwartał. Zamiast straszyć prokuratorem uczestników forum to postrasz Zarząd że przejedli w ciągu pół roku ponad 5 baniek kiedy to na bieżącą działalność (jak się nic nie produkuje tak jak oni) wystarczy ok 300 tys. a akcjonariusze mają z tego gówno.
Ty nie rozumiesz mojej wypowiedzi. Jesteś pewien ,że jest komornik to potwierdź to , a jeśli słyszałeś na forum to nie siej paniki bo to jest nieuczciwe.Chcesz być lepszy od firmy to daj dobry przykład
O komorniku nie słyszałem z forum tylko z innego źródła nie mam zamiaru siać paniki moim zdaniem kwota 15.000 jest bardzo symptomatyczna i tylko potwierdza to co słyszałem wcześniej i na pewno nie mam zamiaru siać paniki na tej spółce
Jakkolwiek nie pochwalam polityki informacyjnej spółki, to trzeba pamiętać, że związani są szeregiem ograniczeń jeśli chodzi o dzielenie się informacjami. Teoria jest taka, że każdy powinien mieć taki sam dostęp do informacji, więc ew. odpowiedź na twoje pytanie powinna zostać udzielona komunikatem prasowym, którego rzecz jasna nie wydadzą...
Żeby komornik w szedł do firmy
Procedura jest następująca
Trzeba założyć sprawę cywilną
Następnie zapada wyrok korzystny dla strony skarżącej
Wyrok musi się uprawomocnić
Następnie trzeba odebrać z sądu klauzulę wykonalności
Dopiero komornik z klauzulę wykonalności może wejść do spółki
Jeśli zapad wyrok ?
a spółka nas nie poinformowała
zostawię to bez komentarza.
Ja jeszcze dorzucę że skoro w spółce od prawie dwóch miesięcy nie ma Rady Nadzorczej a Zarząd nie zwołuję NWZA aby zwiększyć skład rady to ja też to pozostawię bez komentarza
pisz i pytaj oczywiscie ale sie obawiam , ze twoje maile i Ciebie maja dokladnie tam gdzie mnie i innych
dziwne to jest ze tych co ostrzegaja sie szkaluje a tych co okradaja wynosi pod niebiosy,
co do komornika to nie mialem na mysli ze siedzi w firmie i zajmuje np spektrometr czy inne mlotki i krzesla tylko to ze zajal konta bankowe i tam czeka chytrusek , a moze juz siedzi , kto wie?
Nikogo nie chcę szkalować jestem na tej spółce udupiony jak większość z nas
Chcę znać tylko prawdę
Lepsza najgorsza prawda, niż jej brak .
Spodziewam się większej kasy z odszkodowania
i nie wiem czy ją w Atona zainwestować.
Dlatego będę drążył temat i jak nie odpowiedzą
to do nich będę pisał co dziennie.
Ja ich mam dosyć szukałbym innej spółki poza tym pamiętaj jeszcze o jednym że oni notorycznie kłamią nawet jeżeli się dodzwonisz to Ci kit wcisną akurat to może jeszcze paru innych akcjonariuszy potwierdzi
PIOTR widzę że robisz porządki na forum chłopakom po Twoim wpisie padł biały strach w oczy dobre hehe.
Teraz będą pisali na forum prawdę i tylko prawde.
Ale w prawdzie nie uważam abyś dostał odpowiedż na takie pytanie jedynie mogą odpowiedzieć w formie oficjalnego komunikatu a nie prywatnie ale szacunek dla Ciebie za fatygę.