" według wstępnych ustaleń w następnej turze Neumannbrown zwiększy zaangażowanie do 20 proc., ale już w ramach nowej emisji akcji"
Kolejny dodruk tanich akcji :)) )
Poprzednio pani Prezes Nowakowska też "połasiła" się na spory pakiet akcji po 50 gr
i wyszła na tym jak Zabłocki na mydle ;)
No to co drodzy akcjonariusze?? Nie kupują przecież żeby stracić?? Taka poważna firma z Krakowa. Wiedzą co robią. Dawajcię kupujemy wszyscy razem zanim będzie zapóżno. Oni sobie dodrukują a dla nas nie starczy, szybko akumulujemy... Tu na pewno będzie "dzida" i "rakieta" w jednym.
poczytałem o firmie NEUMANNBROWN Ii jest to typowa firma promująca brandy, czyli rubikon wziołich żeby na nowo wypromowało marki miraculum,poczekamy, zobaczymy
Na promocje trzeba miec kase. Jak firma nie ma kasy na produkcję to po co ma wydawać kasę na promowanie towaru, którego nie ma w magazynie??? Pieniądze w błoto.
czeski film... Rubicon nie poradził sobie z "dowiezieniem" prognoz za 2012 a teraz nie radzi sobie z zarządzaniem portfelem marek. W sumie to dziwne, że ktoś ma dać kasę na Spółkę, żeby tą samą kasą zapłacić sobie za usługę przygotowania strategii rozwoju dla Pani Walewskiej i Brutala...?
Wydaję mi się ,że są to śmieszne ruchy o niby "inwestorze" ,żeby upchać w rynek papiery...i jak przeczytaliśmy, szykują się do drukowania.
Tutaj będzie naprawdę ostry spadek :(( , w najczarniejszych snach nie przypuszczałem ,że dam się tak wy.....ć
Dnia 2013-02-24 o godz. 10:17 ~kasta napisał(a):
> Wydaję mi się ,że są to śmieszne ruchy o niby
> "inwestorze" ,żeby upchać w rynek
> papiery...i jak przeczytaliśmy, szykują się do drukowania.
> Tutaj będzie naprawdę ostry spadek :(( , w najczarniejszych
> snach nie przypuszczałem ,że dam się tak wy.....ć
Powielenie schematu z Rubicon Partners:
tam pojawił się Karkosik, a tu NEUMANNBROWN
A kto wysypywał się z akcji? - naked i spółka ! ;)
Podbitka pod info, upychanie starych akcji i drukowanie nowych po coraz niższej cenie
Jak to się kończy widać po kursie RBC : /
Widać to ładnie pos tronie S..,chwilę przed oraz w trakcie pojawienie się inormacji...podaż podskoczyła prawie do dwóch baniek akcji.
Tyle w temacie.
Panowie z Rubiconu.., to już się nie przyjmie.
NEUMANNBROWN poprostu kupilo sobie kontrakt , teraz beda liczyc na zlecenia od kolegi PREZESA DOMINIKA :)no chyba ze zamierzaja zbudowac nowa strategie marek w ramach poprawy kursu akcji ,ktore zakupili! tylko wtedy ciekawe kto wylozy kase na realizacje ich strategii???
Spokojnie !!Pan Prezes Dominik BYĆ MOŻE ma jakis pomysl o ktorym BYC MOZE jeszcze sam nic nie wie ale BYC MOZE nam pomoze i zatrzyma dolowanie, ma przecież tak ogromne doświadczenie w ratowaniu spolek i rozwiązywaniu trudnych case-ow:)))
Dnia 2013-02-25 o godz. 12:35 ~WN napisał(a):
> Jest news, jest ubieranie leszcza
To standard bankrutow,
> ost Poljadlo,Bomi, idm dokladnie to samo robia. Badzcie
> ostrozni.
Co pisalem 7 mies temu , i kto mial racje?
Nawet ja takiego dramatu nie przewidzialem.
Dnia 2013-09-11 o godz. 15:42 ~KingKeb napisał(a):
> Oj tak .
Niejaki poważny inwestor WN Was tu parę razy pół
> roku temu ostrzegał , że to ruletka. Inwestor?
Przecież już
> jest , Rubicon sie nazywa ;-)
Dokladnie tak. I macie ...inwestora , Rubicon i Cypr. Oj szkoda tych co kupili, jutro , najpozniej pojutrze krew i powrot do 10gr lub rozpedem duzo nizej.
Klasyczna podbitka pod...malo optymistyczne info , ubranie i zjazd do boxu.
Proponuje poczytac moje wpisy od kilku miesiecy, zanim Ktos napisze,ze naganiam.