• Chciałbym kupić akcje Autor: ~Romano74 [77.45.88.*]
    Chciałbym kupić akcjie oponeo, ale brakuje mi rzeczowych argumrntów. Choćby przy okazji skupu własnych akcji często kurs takich akcji zmierza w kierunku północnym. Tak się jednak nie dzieje w przypadku oponeo. Dlaczego?
  • Re: Chciałbym kupić akcje Autor: ~zyczliwa [46.112.125.*]
    Jesli moge wyrazic swoja opinie to do tej spolki jestem nastawiona negatywnie, moze nie jest zla, ale jest nieplynna, slabe zainteresowanie inwestorow, male obroty, nie mialam jej nigdy, ale kiedys ja obserwowalam. Moj znajomy stracil kase a trzymal chyba 2 lata. Byly takie dni, ze na tej spolce nie zawierano zadnych transakcji. Nie jestem pewna, ale chyba tez nie placi dywidendy. Sprawdz sobie ta spoleczke na wykresie a zobaczysz jak sie ona zachowuje. Decyzje musisz podjac sam.
  • Re: Chciałbym kupić akcje Autor: ~lotny_kruk [178.36.105.*]
    Do Życzliwej - otóż kochana, wszystko co napisałas mija się z prawdą - "ten człowiek chyba w życiu słowa prawdy nie powiedział". NIe przypominam sobie dnia, kiedy Oponeo się nie otworzyło, a dywidendę płaciło już kilka razy - w zeszłym roku przyjęli nawet politykę dywidendową na najbliższe 5 lat - odsyłam do uchwał WZA. pomyliłaś fora milusieńka - na Pudelku miałeś coś napisać
  • Re: Chciałbym kupić akcje Autor: ~zyczliwa [46.112.125.*]
    Do lotny kruk. Ok, sorry teraz wlasnie sprawdzilam masz racje placili dywidende 0,20 zl, ale chyba przyznasz, ze spolka nie cieszy sie zainteresowaniem inwestorow, male obroty.Jakis czas temu obserwowalam ja, wiem ze nawet byly w niej fundusze, jak jest na dzien dzisiejszy nie wiem interesuje sie innymi spolkami. Byc moze poprawila sie plynnosc spolki, Nie naleze do zadnych naganiaczy na wzrosty czy spadki, bo nie po to jest to forum poprostu wyrazam swoja opinie.Pozdrawiam.
  • Re: Chciałbym kupić akcje Autor: ~nop [31.182.140.*]
    fundusze są tu nadal, bo spółka jest perspektywiczna. sądzę, że lata 2013/2014 pokażą ile warta jest ta szeroko zakrojona ekspansja w Europie i USA.
  • Re: Chciałbym kupić akcje Autor: ~zyczliwa [46.112.14.*]
    Dzis godz.11,55 - obrot - 2 transakcje
  • Re: Chciałbym kupić akcje Autor: ~zyczliwa [46.112.14.*]
    A jednak z plynnoscia jest problem - godz. 17,30 - 3 transakcje
  • Re: Chciałbym kupić akcje Autor: ~LUKAS [46.238.243.*]
    Zyczliwa przestań farmazonić. Takich spółek na GPW jest pełno. To, że OPONEO.PL nie jest płynne to wiemy, nie spekuluje sie tez na niej. Niemniej nie ma to nic wspólnego z tym czy forma jest dobra czy nie. W fundamentach może ostatnio sie troche psuje , ale bez przesady.
  • Re: Chciałbym kupić akcje Autor: ~lotny_kruk [159.205.152.*]
    Do Życzliwej - sorry za moj sarkazm. Co do wynikow oponeo obroty dobre, ale marże to im na łeb i szyje lecą. Co oni tak amortyzują? bez tej amortyzacji zysk byłby przyzwoity
  • Re: Chciałbym kupić akcje Autor: ~Marjan [83.5.115.*]
    Owszem, obroty nie są za duże, ale na oponkach zarobiłem łącznie prawie 1,5 tys w około pół roku inwestując każdorazowo max 3-4 tys i sprzedając akcję po skoku o kilkadziesiąt groszy. Ostatnio trochę zastuj się zrobił, ale też da się zarobić.
[x]
OPONEO.PL 3,37% 86,00 2026-03-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.