• Przejmujemy kontrolę nad spółką ... Autor: ~digi taka [37.225.74.*]
    Kto zakłada ze mną porozumienie akcjonariuszy , zbieramy 51 % i rządzimy ....
  • Re: Przejmujemy kontrolę nad spółką ... Autor: ~sebabeba [83.28.193.*]
    To bys sobie pozadzil, ha,ha,ha

a tak dla myslacych, czy wy sie kiedys nauczycie ze na tej spolce zawsze po "dobrym" komunikacie jest wywalanie przez ukrytych ponizej progu wlascicieli???
    A komunikaty sa tylko po to, bo co sie stalo ze dzis zakomunikowali to ble. ble...?
    Robia z was palantow a wy po raz setny sie na to lapiecie, widly sridly, a na koniec po 0,11 bezmozgi.
  • Re: Przejmujemy kontrolę nad spółką ... Autor: ~Bernard [95.49.47.*]
    Nie wiem, czy właściciele, na pewno duża część akcjonariatu. To jest jasne i dziwią mnie te podbitki pod informacje- pewnie kupują nieobeznani z przeszłością wykresu spółki fundamentaliści (w sumie sam tak niegdyś kupiłem i mam w plecy). Pytanie tylko, kiedy w końcu wybije sie z groszowych wartości. Jeśli wejdzie GMK, prognozy się sprawdzą, wpadną kolejne informacje o inwestycjach, to prędzej czy później pójdziemy do góry. Kilka miesięcy i będzie dobrze. Cierpliwości Panowie.
  • Re: Przejmujemy kontrolę nad spółką ... Autor: ~mag [195.22.97.*]
    Dnia 2013-02-21 o godz. 20:01 ~Bernard napisał(a):
    > Nie wiem, czy właściciele, na pewno duża część
    > akcjonariatu. To jest jasne i dziwią mnie te podbitki pod
    > informacje- pewnie kupują nieobeznani z przeszłością
    > wykresu spółki fundamentaliści (w sumie sam tak niegdyś
    > kupiłem i mam w plecy). Pytanie tylko, kiedy w końcu wybije
    > sie z groszowych wartości. Jeśli wejdzie GMK, prognozy się
    > sprawdzą, wpadną kolejne informacje o inwestycjach, to
    > prędzej czy później pójdziemy do góry. Kilka miesięcy i
    > będzie dobrze. Cierpliwości Panowie.

lubię cię BERNARD.....siedzę już trochę ,kupowałem po 10 ,18 i 22 ...niestety nie mam wolnych ...żeby jeszcze dokupić ...ale uważam to co ty ...cierpliwość zostanie nagrodzona:)
  • Re: Przejmujemy kontrolę nad spółką ... Autor: ~Bernard [95.49.47.*]
    Miło słyszeć. Ja kupiłem po 17 ale mało, bo nie byłem pewien jak spółka zachowa się krótkoterminowo, teraz czekam aż spadnie i jeśli się da to dokupię po 5 groszy. Tu jest sporo chetnych do oddania, którym wystarczy kilka dni spadkowych, żeby uciekali z podkulonym ogonem, więc możemy jeszcze zlecieć w dół, trzeba wytrzymać albo uśrednić. A potem za jakiś czas solidne odbicie, i możliwe, że prędko się nie zatrzymamy :) Pozdrawiam.
  • Re: Przejmujemy kontrolę nad spółką ... Autor: dark7 [87.207.23.*]
    Nie jest tak do konca jak piszecie , bo przy takich cenach ludziska sie ciesza 10-30% zarobkiem. W koncu mozna bylo lykac do woli po 9gr/10gr pare dni temu ( sam sie wtedy nalykalem za wszystko co mi zostalo :) ) Teraz sprzedajac to tylko po 12gr , gdzie tez poszlo tego troszke mamy calkiem niezly zarobek :) Ja tam jednak wole tez poczekac na wyzszy poziom bo mysle ze to kwestia dosyc krotkiego czasu i nigdy nie mamy pewnosci czy kurs znow sie wroci i zal ze sie ma w kieszeni 20% a nie 200% :)
  • Re: Przejmujemy kontrolę nad spółką ... Autor: ~Bernard [83.9.184.*]
    Racja, ale zwróć uwagę, że po te 12 groszy wczoraj ktoś kupował i na pewno nie po to, żeby oddać tym samym ludziom po 9 groszy za tydzień- Ci, którzy nie wytrzymają, oddadzą ze bezcen, Ci, którzy są na tej spółce dla realnych wyników będą chcieli sprzedawać coraz wyżej. Akcjonariat się wymienia, "odleszcza" z poszukiwaczy szybkiego zysku, którzy nie będą w stanie odkupić po niższej cenie, oraz tych, którzy płaczą bo poszło im przez dzień 2 grosze w dół i od razu sypią. Dzienny obrót to nierzako kilka procent łączen sumy akcji- przez miesiąc wszyscy właściciele się zmieniają? Nie sądzę. Raczej kilka procent akcji jest non stop w obrocie, gdy kupią je rozsądni ludzie, to pójdziemy w górę, ale moim zdaniem to jeszcze potrwa pare miesięcy.
    Ja mam nadzieje ze szybciej ale poczekam tez parę miesięcy :)
    Na lokatę parę % ludzie czekają rok wiec co za problem zwłaszcza ze jak wszyscy wiemy nie chodzi tutaj o kilka a nawet kilkadziesiąt % :) Spadki do 10 i mniej groszy wykorzystuje na akumulacje i uzupełnianie tego co czasem wywalę przy podbitkach żeby akcje odświeżyć ;) i obniżyć średnia. Dla mnie teraz każdy scenariusz jest OK ,oczywiście poza bankructwem ale tego akurat raczej nie zobaczymy ( mam nadzieje) zresztą to akurat mogłoby spotkać wiele firm z głównego i NC . Na razie dajmy ludziom spokojnie popracować i po wynikach ich poznamy :)
  • Re: Przejmujemy kontrolę nad spółką ... Autor: ~sl [176.97.26.*]
    Fakt faktem ze po kazdej dobrej informacji kurs sie nie wspina do gory, faktycznie wciaz ktos sprzedaje wykorzystujac podbitki. Akumulacja bedzie mysle przy poziomie 7-8 gr. Tam juz beda solidne wsparcia i nie powinno byc chetnych do wyrzucania.
    Wiesz, wielu marzy o tych 7-8 gr ale moze wlasnie ze az tylu by tak chcialo moze to sie nie powtorzyc :) Chociaz Ci co mieli po tyle to jak opychali po 30gr to niezly zwrot z tego mieli :)
    Ja swoje po 7-8 gr nie wytrzymalem zbyt dlugo i opchnalem po 16-20gr bo nie spodziewalem sie ze tak bedzie szlo ;)
  • Re: Przejmujemy kontrolę nad spółką ... Autor: ~sl [176.97.26.*]
    Technicznie wszystkie poziomy zniesien Fibo sa juz poprzebijane wiec jesli ma sie gdzies zatrzymac to zostalo juz albo to wspomnaine wsparcie, albo poziom dołka z sierpnia 2012. Mam wrazenie ze ktos duzy sobie straty robi zanim zarobi, wiec licho wie gdzie ta winda sie w koncu zatrzyma... Ja bym sie nawet nie zdziwil jak na koniec zjada ponizej dolka z sierpnia by odebrac wystrachanym akcje. Na bank ktos duzy juz tu siedzi, tyle za na razie gra w dół bo ma w tym interes. Przy duzych obrotach, po infach nie moze tego robic bo za duza płynnosc, ale jak plynnnosci nie ma - robi z kursem co chce.
    Na razie to jakies niezdecydowanie widac sterujacego kursem , bo spokojnie moglo ostatnio wskoczyc na 13gr i wyzej ale ktos ewidentnie nie ma w tym interesu, szlo wszystko ostro do 12gr wyczyszczone pozniej stop i koniec.
    To fakt ze tutaj ostatnio obroty wzrosly bo najgorszy jest marazm i wtedy majac 100k akcji mozna kurs uwalic o 3-4gr.
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.