Miejsce spolek smieciowych jest dokladnie tam gdzie zmierza iqp czyli na kilku groszach. Z takimi wynikami i syfem w portfelu nie moze byc inaczej hahaha
Fundamenty mają słabiutkie, te ich sprawozdania mało wiarygodne. Księgują sobie kasę z unii w przychody, przepływy z działalnosci operacyjnej ujemne, dajcie se spokój, wykres totalnie prospadkowy. Takie moje zdanie.
Skąd wiesz osle na czym zarobili ? nawet gdyby to zysk jest zyskiem a jak za rok,dwa zaczna sprzedawac z zyskiem spólki w które inwestują to oblizniesz sie smakiem i pękniesz z zazdrosci,osiołku.
A ile ja mam niby straty kretynie ?znikoma.Znajdują sie idioci którzy w tej smiesznie niskiej cenie oddaja a potem beda płakac ze im kurs w góre odjedzie a jednym z nich bedziesz ty.
Nawet gdyby spadło do 0.80 czy niżej to nic złego się nie stanie.A tobie przy takich obrotach nic nie uda ci sie kupic chyba ze masz kasy jak na cukierki albo jestes psychopata który siedzi tu dla zabawy
Ratujcie kase bo wlasnie pęka linia trendu i droga otwarta na 65groszy, a pozniej pewnie nizej. Rynek glupi nie jest a Hazubski i ska są kompletnie niewiarygodni.