W raportach EBI spółki widnieje informacja , że są one publikowane na stronie spółki. Otóż od dawna raporty nie są tam zamieszczane. Podobnie jest z informacjami o walnych zgromadzeniach. To kolejne niechlujstwo i zaniedbanie zarządu. Ciekawe w jakim stanie jest majątek trwały spółki czyli cegielnie i jak zarząd je zabezpiecza przed rozkradaniem dokonując wszelkich działań niezbędnych do zabezpieczenia interesów akcjonariuszy????!!!!!!
Ta firma juz dawno upadla - tu chodzi jedynie o uratowaqnie co sie da
Banda zlodzieji i nic wiecej
Jak najdalej od tego czegos - bo to juz nie jest zadna firma tylko wpis do KRS
Coś fanzolicie obywatele. Albo macie pomroczność jasną. Ja tam na stronie firemki widzę raporty. Do jakiego poziomu chcecie zbić kurs? Chętnie sie przyłączę do nagonki. Będzie można zarobić.
W momencie pisania tego postu, czyli grubo po publikacji raportów na stronie nie było. Cieszę się, że zarząd czyta forum i jakoś reaguje. Jaka nagonka na kurs??? Drogi Panie naganiać to można przy jakimś obrocie i zainteresowaniu inwestorów i czytelników forum, a tu już zgaszono światło i zamrożono ruchy, dlatego działania w stylu "odpalamy w górę czy w dół" nie mają żadnego sensu. Jeśli nawet animator BDM nie robi ruchów to o czymś to świadczy , nieprawdaż? Wrzuciłem tylko suchy fakt o raportach i stanie zakładów. Będę do końca lutego w FAUSTIANCE to napiszę co tam zobaczyłem i może wrzucę zdjęcia.
Przecież to nie ma żadnego znaczenia. Cerek obniżył kapitał o 90%, czyli o ok. 9.000.000 zł. Więc z założenia zakłady produkcyjne nie są wiele warte. Firma wyraźnie pisze o zmianie profilu działania. Tak naprawdę gra chyba idzie o notowania nowej serii. Nowi inwestorzy moim zdaniem weszli po to by zarobić a nie stracić. Wielka chwila jeszcze nie nadeszła. Mimo że teraz pies z kulawą nogą się tym papierem nie interesuje to jak nowa seria wejdzie do gry - wówczas staniemy na starcie. Czy tera warto zbierać nisko? Proszę samemu rozstrzygnąć.