• Jutro powrót do 15gr ??? Autor: ~WJ [164.127.106.*]
    j/w ??

mam dylemat, obiecałem sobie nie kupować tego gówna ale troszkę mnie korci, jak tak naganiają na wzrosty,.. z drugiej strony.

co robić ?
  • Re: Jutro powrót do 15gr ??? Autor: ~popek [164.127.106.*]
    ja oddałem po 0.24, nie liczę na dalsze wzrosty, bo i wiem że wykorzystają je do sypania.
  • Re: Jutro powrót do 15gr ??? Autor: ~lok [85.221.208.*]
    moim zdaniem także podciągną i znów zasyp.ale każdy ma swój rozum
  • Re: Jutro powrót do 15gr ??? Autor: ~grubas [164.127.106.*]
    i po co te nerwy, całe dnie przed ekranem i noce z nadzieją " żebym zdążył sprzedać zanim zaczną sypać",... bez sensu, już wolę spokój.

lepiej opuścić 4 okazje niż raz stracić,
  • Re: Jutro powrót do 15gr ??? Autor: ~akcjonariusz [77.254.146.*]
    Nie ma komu sypać, bo jak ktoś chce to kupuje, a nie ustawia się 1gr niżej. Jakieś pakieciki niżej, dużo niżej dzisiaj były i nie dotarło tam żadne sypanie. Uważam, że zainteresowani zaczynają zakupy, wtedy co jakiś czas ktoś wysypie swój pakiecik, by zrealizować zysk, a następni będą nakręcać kurs. Tak to już na giełdzie jest. Po tylu sesjach spadkowych kilka wzrostowych musi być.
  • Re: Jutro powrót do 15gr ??? Autor: ~ROCCO [164.127.106.*]
    wiesz co własnie napisałeś ????

że jak kupię to nie bedę wstanie sprzedać,.. bo nikt się gruby nie ustawia aż do 0.18,....

to średnia perspektywa do kupienia nawet małego pakietu z 5000p,.. bo co potem? sprzedaż po 1000 na jeden raz ???? śmieszne.

tego nie można nawet profesjonalnym nazwać
  • Re: Jutro powrót do 15gr ??? Autor: ~tomasz 132 [83.22.57.*]
    Jest taka zasada masz łeb i ch... to kombinuj a nie kieruj się podpowiedziami , bo tu większość pisze tak jak by jemu pasowało
  • Re: Jutro powrót do 15gr ??? Autor: ~GF [164.127.106.*]
    po to jest forum żeby wymienić się opiniami.

kiedyś wierzyłem w tą spółkę bo sam jestem z Suwałk, ale sory, poznałem prezesa i na tym skończyła się moja inwestycja w te papiery.
[x]
OEM 12,50% 0,09 2013-07-02 11:03:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.