poczytaj puls biznesu i dowiesz sie i o umorzeniu z braku kasy na syndyka utrzymanie jak ci mowilem juz dzien po umorzeniu jak rowniez o uprawomocnieniu ktore ty sobie wymysliles ze nastepuje po dwoch tygodniach skad ty bierzesz te swoje polprawdy chyba musisz gazete polska prenumerowac
ostrzegalem ze spadnie do 1zł bo bedzie dodruk akcji i co dzis widza ? dzieci musza sie uczyc a nie marzyc o bajkach!!!cel 1zł po dodruku niestety dlugi trzeba splacac jak nie upadnie oczywiscie !!!
Dziwny ten artykuł.
Piszą o jakimś syndyku, ciekawe skąd tam on się wziął (nie słyszałem o tym w żadnym komunikacie)??
Pan Kochalski wzmiankował w październiku o potencjale ekonomicznym ALT, który gwarantuje wykonanie układu.
Sprzedał akcje KBDOM i kasy na działalność "syndyka" dalej brakuje?
Uprawomocnić się miało po 14 dniach, jak się zarzekałeś. POmyliłeś się i akurat do tej POmyłki nie POtrafisz się przyznać!
tak tak bzyczku miales racje to umorzenie to bardzo korzystna dla spolki wiadomosc byla a ze od tego czasu spadlo 40% to pal to licho wazne ze miales racje ja wole miec zyski niz racje ale kazdy ma swoje priorytety twoim jest gadac bzdury tracic kapital i siadac na cztery litery ze miales racje
Najpierw wzrosło, Ci co mieli papier przed 18.01 zarobili.
Fakt, teraz kurs niżej.
Nikt rozsądny nie pakuje tu więcej niż parę % swojego portfela, jak i nikt nie będzie umierał za spółkę.
Dla mnie ważniejsze jest podawanie na forum informacji prawdziwych, a nie bezczelne naganianie by kupić taniej.