• pytanko Autor: ~cercio [178.37.167.*]
    Tak ładnie rosło, kupiłem po 0,40 i co teraz?
    Może ktoś poradzi sprzedawać czy trzymać...
  • Re: pytanko Autor: ~kielbik [77.66.1.*]
    Nim kupiles tego gniota to pewnie robiles analize co na wypadek gdy....
    Sam podejmij decyzje nikt tu powazny ci nie doradzi,
  • Re: pytanko Autor: ~pretor61 [89.70.147.*]
    mozesz dokupić i uśrednić
  • Re: pytanko Autor: ~yogi [156.17.6.*]
    ja bym sprzedał i za uzyskane środki wszedł w Polcolorit (kurs ciągnie się po dnie ,wzrosty o 1 grosz to minimum 10% więcej w portfelu ) no i na Ecardzie nie odrobisz straty bo to już wydmuszka SKOK-u , a Polcolorit może dać szansę odrobienia strat bo: jeśli masz zakup 0,40 i sprzedaż w okolicach 0,26 to po pierwsze zanotujesz stratę na Ecardzie (ok.48%) a to oznacza że będziesz mógł ją odliczyć przy rozliczaniu zysków z giełdy , a po drugie kupując Polcolorit po 0,10 musisz doczekać 65% wzrostu i jesteś na plus ( 0,17zł) uśredniając ecard nie uzyskasz takich korzyści
  • Re: pytanko Autor: ~kilebik [77.66.1.*]
    musze ci powiedziec, bo nie rozuymiesz, wy... dalaj na ten swoj polcol i kupuj na co sie ogladasz.
  • Re: pytanko Autor: ~yogi [156.17.6.*]
    co cię tak w...a ja doradzam żeby człowiek mógł uratować swoje pieniądze a ecard kolo to ostatnie akcje sprzedałem po 0,73,(wtedy było wezwanie )a ty sprawiasz wrażenie jakbyś je ode mnie kupił ......, spróbuj się przemóc bo czuję że podświadomie chcesz mieć Polcolorit,ale nienawidzisz jak ktoś cię namawia (taka przypadłość) - zazdrość i debilizm.
  • Re: pytanko Autor: ~kilebik [77.66.1.*]
    idz koloes na KGHM naganiac lub na petrola, tam pewnie ludzie chetnie cie poczytaja i pojda za twoja rtekomendacja. A teraz prosze powiedziec mi po co tu wchodzisz i naganiasz na cos innego. Rozumie jakbys naganial na spadki.
  • Re: pytanko Autor: ~Spec [31.61.129.*]
    Ostrzegałem,żeby nie ruszać?moja rada jest taka...niedlugo szykuje sie podbitka pod wyrzutke,pojawia sie obroty-nie badz pazerny wypluj wszystko,lepiej mała strata niz prawie wszystko,druga moja taka rada-więcej myślenia,nie kupuj nigdy gdy idzie pompka,bo ta pompka to jest najcześciej wyrzutka
  • Re: pytanko Autor: ~wojtek [31.174.121.*]
    możesz sobie baranka walnąć w ścianę i podziękować kiełbikom i innym za zakup!!
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.