• do VVV134 Autor: ~123 [79.139.109.*]
    http://www.centrumpsychiatrii.eu/\
    to miejsce chłopie po 2 dniowych wpisach dla Ciebie.Oddaj jeszcze dziś wszystko , bo głosiłes wszem itp. ,że spadnie do 50 gr. i idź na terapię.Ale jak już sprzedałeś ponad połowę i między innymi Ty zaniżyłes kurs to idz sie podlecz i nie piernicz.
    Ty chłopie ze Slaska powalasz na nogi ludzi........................

Smiech na sali.Dzięki ,że wspominasz mnie ale ja dalej mam akcje ....a nie tak jak Ty wywalasz!!!!
  • Re: do VVV134 Autor: ~123 [79.139.109.*]
    widziałes VVV134 jak to sie robi???? Twoje marne 2 k zostało .. na .89 bo jutro oddasz nizej! i nie chce mi sie juz z Toba rozmawiac .
    ruszy spokojnie do gory jak VVV134 odda wszystko co ma , bo mms , radek , Niki i kilku innych jest ok.
    df ma ale nie wie czy sprzedac czy nie -oddaj i zainwestuj gdzie indziej.
  • Re: do VVV134 Autor: ~df [83.4.156.*]
    kolego, idź się przewietrzyć, napewno lepiej się poczujesz
    juz nie mialem pisac...ale jeszcze raz jak pozbedziemy sie na spolce takich akcjonariuszy jak VVV134 , to nie bedzie wrozst 1 gr. a po .4- 1 pln.Barak mi czasu na akcje VVV134....zeby nie bylo to moje tylko i wylacznie przewidywania , a nie naganianie VVV134 - rozumiesz co mowie do ciebie? bo u ciebie ze zrozumieniem braki.

Pozdrawiam zdrowo myslacych szczegolnie po tym co dzis widzeli na sesji BGE.
  • Re: do VVV134 Autor: ~Niki [178.42.68.*]
    Panowie, jak mawiał mistrz Ulryk "pax, pax między chrześcijany". A sporów wszelakich poniechajcie. :-) No ale, że Obama też tu z nami jedzie to nie wiedziałem ("Barak mi ...") chociaż mogłem się domyślić, że Oluchna i jago z tej Kanady zwerbował i nic dziwnego, że chłopina się połasił bo wiadomo druga kadencja się skończy a tu BGE po 40 zeta i parę złotych do tej lichej, amerykańsko-prezydenckiej emerytury się przyda a może i jakiś Biały (tylko bez podtekstów rasistowskich proszę) Domek sobie kupi na stare lata.
  • ZIEW, BYŁO JUŻ Autor: ~VVU132 [82.160.131.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_do-v-v-u-132,12199734.html

POLECAM, MOŻNA SIĘ POCHICHOTAĆ:))), NP:

"Do 3 zł można bez problemu zaopatrywać się w akcje jak tylko ktoś ma jeszcze gotówkę i chęć zakupu , bo jak po Nowym Roku przebije to wówczas nikt za bardzo nie zechce sprzedawać powyżej tej granicy...a część może zechce sprzedać jak będzie dwucyfrówka, a reszta może trzymać dłużej i tak byłoby najlepiej wówczas kurs poszedłby jeszcze dużo wyżej. Pożyjemy zobaczymy."
  • Re: ZIEW, BYŁO JUŻ Autor: ~df [83.4.156.*]
    zaraz napisze, że go Olek namówił, bo tak naprawdę to on tak nie myślał ;-)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.139.109.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ZIEW, BYŁO JUŻ Autor: ~123 [79.139.109.*]
    DF ??? pokask VVV134? na nic więcej nie stac Cie od wczoraj! tez sprzedaj i wypier....j!!
  • Re: ZIEW, BYŁO JUŻ Autor: ~df [83.4.156.*]
    kolego, byłeś już na podwórku? A tak wogóle to z jakiej gminy jesteś? Sądząc po słownictwie, to musi to być niezła dziura.
    ja pierwszy odkryłem ....że grupa to BOSS(prawdziwy lub nie) , Aleksander i Ada plus Ryszard ...to skurwiele piszący z tego samego IP i nie wkur...

a Ty VVV134 co biedaku ...sprzedajesz i nie możesz sprzedac ...to po ile od Ciebie jutro odkupić ? bo 2 k po zq .89 gr nie chciało mi sie dzis zabrac!! bo jutro oddasz nizej...jak tylko mi sie zechce.
  • Re: do VVV134 Autor: ~vvu132 [82.160.131.*]
    Możemy się umówić na stawkę Twojej średniej:).
    a tak a propos...brak mi czasu na Twoje płacze od wczoraj VVV134, oddaj wszystko i zniknij jak ciqles zarobic w ciagu 6 mcy , to jest spolka na 1-3 lat a nie na chwilowa gre.
  • Re: do VVV134 Autor: ~vvu132 [82.160.131.*]
    Tak Ci Olek w mailu napisał:)?
    ja Ci pisze zebys pozbyl sie akcji i znikal z Forum i nie plakal cala niedziele i sobote , a takze dzis od rana....dobra rada zobaczysz...
    te 2 k ile będziesz trzymal ( plus moze 10 k) ...tak szczerze powiedz ile masz akcji BGE i po ile chcesz ,żeby Ci zbrać ? zgarnę Ci to chłopie ,zeby juz nie sluchac twoich placzy...zebys po prostu sibie zarobil i poszedl na inna spolke zarabic? przeciez Ty czlowieku jestes glowna postacia na Forum od 3 dni!! zejdz, bedzie lepiej....juz dzis prorokowales dolne widly i co ....doszlo do .88 ...po to zeby nie zabrac twoich 2 k 0 ,89 gr...grasz przcciwko spolce ...wiec zniknij!
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.