http://www.centrumpsychiatrii.eu/\
to miejsce chłopie po 2 dniowych wpisach dla Ciebie.Oddaj jeszcze dziś wszystko , bo głosiłes wszem itp. ,że spadnie do 50 gr. i idź na terapię.Ale jak już sprzedałeś ponad połowę i między innymi Ty zaniżyłes kurs to idz sie podlecz i nie piernicz.
Ty chłopie ze Slaska powalasz na nogi ludzi........................
Smiech na sali.Dzięki ,że wspominasz mnie ale ja dalej mam akcje ....a nie tak jak Ty wywalasz!!!!
ruszy spokojnie do gory jak VVV134 odda wszystko co ma , bo mms , radek , Niki i kilku innych jest ok.
df ma ale nie wie czy sprzedac czy nie -oddaj i zainwestuj gdzie indziej.
juz nie mialem pisac...ale jeszcze raz jak pozbedziemy sie na spolce takich akcjonariuszy jak VVV134 , to nie bedzie wrozst 1 gr. a po .4- 1 pln.Barak mi czasu na akcje VVV134....zeby nie bylo to moje tylko i wylacznie przewidywania , a nie naganianie VVV134 - rozumiesz co mowie do ciebie? bo u ciebie ze zrozumieniem braki.
Pozdrawiam zdrowo myslacych szczegolnie po tym co dzis widzeli na sesji BGE.
Panowie, jak mawiał mistrz Ulryk "pax, pax między chrześcijany". A sporów wszelakich poniechajcie. :-) No ale, że Obama też tu z nami jedzie to nie wiedziałem ("Barak mi ...") chociaż mogłem się domyślić, że Oluchna i jago z tej Kanady zwerbował i nic dziwnego, że chłopina się połasił bo wiadomo druga kadencja się skończy a tu BGE po 40 zeta i parę złotych do tej lichej, amerykańsko-prezydenckiej emerytury się przyda a może i jakiś Biały (tylko bez podtekstów rasistowskich proszę) Domek sobie kupi na stare lata.
"Do 3 zł można bez problemu zaopatrywać się w akcje jak tylko ktoś ma jeszcze gotówkę i chęć zakupu , bo jak po Nowym Roku przebije to wówczas nikt za bardzo nie zechce sprzedawać powyżej tej granicy...a część może zechce sprzedać jak będzie dwucyfrówka, a reszta może trzymać dłużej i tak byłoby najlepiej wówczas kurs poszedłby jeszcze dużo wyżej. Pożyjemy zobaczymy."
ja pierwszy odkryłem ....że grupa to BOSS(prawdziwy lub nie) , Aleksander i Ada plus Ryszard ...to skurwiele piszący z tego samego IP i nie wkur...
a Ty VVV134 co biedaku ...sprzedajesz i nie możesz sprzedac ...to po ile od Ciebie jutro odkupić ? bo 2 k po zq .89 gr nie chciało mi sie dzis zabrac!! bo jutro oddasz nizej...jak tylko mi sie zechce.
a tak a propos...brak mi czasu na Twoje płacze od wczoraj VVV134, oddaj wszystko i zniknij jak ciqles zarobic w ciagu 6 mcy , to jest spolka na 1-3 lat a nie na chwilowa gre.
te 2 k ile będziesz trzymal ( plus moze 10 k) ...tak szczerze powiedz ile masz akcji BGE i po ile chcesz ,żeby Ci zbrać ? zgarnę Ci to chłopie ,zeby juz nie sluchac twoich placzy...zebys po prostu sibie zarobil i poszedl na inna spolke zarabic? przeciez Ty czlowieku jestes glowna postacia na Forum od 3 dni!! zejdz, bedzie lepiej....juz dzis prorokowales dolne widly i co ....doszlo do .88 ...po to zeby nie zabrac twoich 2 k 0 ,89 gr...grasz przcciwko spolce ...wiec zniknij!