Zauważcie, że piątkowa dzida, była stosunkowo przy niewielkich obrotach - jak na taką sytuację. Dzisiaj jeszcze wyskoczą piątkowe niedobitki i kurs powinien zawrócić na północ.
To tyle spostrzeżeń i życzeniowych prognoz. Pozdrawiam i głowa do góry.
Przelicz sobie, ile papieru zeszło w styczniu i pomyśl co z tą kwotą można zrobić przez ponad rok (dopiero wtedy zapłacą dochodowy). Każda działalność wymaga kosztów:).
Dnia 2013-02-18 o godz. 11:15 ~mms napisał(a):
> no to już tylko 300% do powrotu na normalne poziomy;) :P
> słabizna...ciekawe co na to nowi akcjonariusze co brali po
> 2,5...ktoś się dowiedział może co to za lotarreli?
300% UP to nie jest jakiś kosmos w rozłożeniu np. na 2 tygodnie. Oczywiście najważniejsze są nastroje inwestorów a z tym raczej kiepawo.
Mimo wszystko jestem dobrej myśli w końcu to NC i nie takie rzeczy tu się działy ;)
troche stracilem na kkherbal ale czuje ze tu sie odkuje. kupilem w piatek po 0.81 i dzis po 0.71. czekalem jeszcze na poziomie 0.65 ale nie weszlo. w tym tyg prognozuje zasieg 1.25
panujemy nad cala sytuacja proszę się nie bać tu bankructwa nie będzie !
nie mogę więcej powiedzieć ponieważ mam związane ręce i takie informacje nie mogą znaleźć się na forach publicznych ale wszystko wróci do normy i się ustabilizuje na poziomie ok 1.50-1.80zl
na razie na poziom 2-2.50zl nie możemy liczyć bo to by było za dużo ale na pewno przejdziemy ta cenę za parę miesięcy prawdopodobnie po 30 kwietnia