calkowite zobowiazania spolki to ok250tys , awartosc po odpisach 450tys nie wiem skad wzioles te dane co wypisujesz , ale tak to jest jak ktos nie dokladnie czyta sprawozdania , dodatkowo w poprzednich latach spolka nigdy nie byla na minusie genarowala zyski zedu 10 mln netto rocznie pomagala solka takim jak lot , wyciagala spolki z dlugow , teraz sama ma przejsciowe problemy ale nie jest tak zle jak co niektorzy pisza
Dnia 2013-02-17 o godz. 23:21 ~ar napisał(a):
> calkowite zobowiazania spolki to ok250tys , awartosc po
> odpisach 450tys nie wiem skad wzioles te dane co wypisujesz
> , ale tak to jest jak ktos nie dokladnie czyta sprawozdania
> , dodatkowo w poprzednich latach spolka nigdy nie byla na
> minusie genarowala zyski zedu 10 mln netto rocznie pomagala
> solka takim jak lot , wyciagala spolki z dlugow , teraz
> sama ma przejsciowe problemy ale nie jest tak zle jak co
> niektorzy pisza
250k?
450k?
Wyciagala spolki z dlugow? A to ciekawe
Czlowieku co ty piszesz. Poczytaj raport za 3q2012 - ostatnie oficjalne dane!!!!
Przeslalem do redakcji twoj wpis z komentarzem przekazujacym niezetelne informacje dot spolki. Chyba nie jestes swiadomy konsekwencji art 39 ustawy o obrocie
papa , a moze artudit chlopie ty jestes psychicznie chory od kilku miesiecy naganiasz tutaj na spadki i moze powiesz mi ze jest to zgodne z prawem , niech lepiej redakcja przyjrzy sie twoim wpisa pod roznymi ip , spadaj z tego forum bo je tylko zasmiecasz
Dnia 2013-02-18 o godz. 15:16 ~ar napisał(a):
> papa , a moze artudit chlopie ty jestes psychicznie chory
> od kilku miesiecy naganiasz tutaj na spadki i moze powiesz
> mi ze jest to zgodne z prawem , niech lepiej redakcja
> przyjrzy sie twoim wpisa pod roznymi ip , spadaj z tego
> forum bo je tylko zasmiecasz
W przeciwienstwie do ciebie moje wypowiedzi poparte sa argumentami i faktami.
Boli cie frajerze ze opisuje rzeczywistosc?
Twoje wypowiedzi, jak rowniez gramatyka, sprowadzaja sie do polemiki na poziomie co najwyzej gimnazjum.
Przekazywane przez ciebie trescinie sa pozbawione jakich kolwiek logicznych argumentow. Szczegolnie ostatnia o zobowiazanach ... hahaahahahaha
"Naganiasz na spadki" poprostu jestes tepy i smieszny. Dla mnie to ta spolka moze wzrosnac tylko nie ma ku temu podsaw.
Patrzac na wyniki tej spolki to za darmo bym tego nie chcial
Dnia 2013-02-18 o godz. 16:38 ~ar napisał(a):
> to po co piszesz na forum debilu
Pisze to po to, aby ludzie mieli swiadomosc w co inwestuja, aby mieli prawdziwe rzetelne informacje dot spolki. Otwieram im oczy na pewne, na pierwszy rzut oka niezauwazalne informacje oraz fakty.
Nie zamierzam trafic ze swoja informacja do ciebie, bo sadzac po twoich wpisach nic ci to nie da.
Uwiez mi nikt nie bierze do siebie tych bzdur ktore starasz Sie forsowac na tym forum
Nie kazdy czyta rapory tak wnikliwie jak ty ... ahhaaahahhahhahahahhahaahah ...
artr-upierdliwiec widze ze zniechecasz ludzi do spolki nawet o pierwszej w nocy , juz teraz zaczales nawet przedstawiac sie inaczej , ty naprawde masz posrane w tej lepetynie albo ci za to placa , a moze zona sie smieje ze masz maly interes i dlatego swoje flustracje pod roznymi postaciami przelewasz na forum , zeby odreagowac.......hmm cos w tym chyba jest normalny czlowiek nie zmienia ip i nik 20 razy na dobe jak ty szkoda tylko ze tutaj kazdy jest anonimowy bo jak bym cie dorwal huju , to bym ci nogi z dupy razem z plucami wyrwal
Zalosny frajerze powiem ci tak, jestes typowym zakompleksionym napinaczem, ktory potrafi szczekac zza monitora. niedosc ze po raz kolejny dajesz swiadectwo o swojej dziedzcznej bezgranicznej glupocie i prostactwie, to jeszcze jestem przekonany ze w konfrontacji silowej miao bys smieciu marne szanse ... nie zamierzam cie co do tego przekonywac ... ale jak masz jaja to podeslij mi do siebie namiary chetnie cie odwiedze