5 zl nie 5000 bedzie albo i zyliard buhhhhaaaaa biore wszystko do 2 zl buhhhaaa co sie rusza chyba i na drzewo nie ucieka ale za 2 zl to chyba w jakims czwartym swiecie
powiem Wam szczerze, że wcale 5 zeta mnie w tym roku nie zdziwi...jak i 0,10 w zależności od raportu za 1 kwartał....pamiętajcie, że zyski z nowych firm były tylko za grudzień i dały ponad 200k...więc teoretycznie za 1 kw powinni mieć 600k plus to co zarobi BGE...
także ja trzymam - wycena aktualnie to 8 mln...czy to dużo? zobaczcie jak wyceniane jest wiele spółek co nic nie zarabiają...ale każdy zrobi jak uważa - krótkoterminowo można jeszcze stracić w dłuższym terminie uważam, że zarobimy:)
Rewident, komunikaty wskazywaly na teze, nie hipoteze;).
Ale wiesz, Prezes nie mogl informowac o braku wplywu kilkudziesieciu mln zl, to spekulacja. Na szczescie jest na tyle antyspekulatywny, ze nie wspomnial nawet konkretnej kwoty zaleglosci;).
Bo to tylko problemy O CHARAKTERZE PRZEJSCIOWYM:).
problemy przejsciowe wu cos tam bierze wszystko do 2 zl tymczasem 87 gr i jakos nikt tego w piatek nie chcial i apdlo na obrocie zaledwie 100 tys co z tego wynika to proste glowny kontrachent niewyplacalny co okaze sie niebawem kontrakt na 300 mln to byl blef i ta smieszna spolka wroci na swoje miejsce czyli 20 pare groszy a wasze tu brednie typu bedzie 5 zl biore po 2 to traca piaskownica to bierz najlepiej w poniedzialek chetnie zobacze wzrost 150 % tylko predzej mi kaktus wyrosnie bo pan panie vu costam nie masz ani grosza tylko kupione przydrogo akcyjki i caly dzien skowyczesz tutaj ze bedzie lepiej co by oddac na niewielkiej stracie i zapomniec o gieldzie jak najszybciej
PS Swoi juz nie wezma, skoro maja banke papieru po 0.10 A niewierni dopiero sie przekonaja i wtedy odjazd na 5pln - opory na 1.4 i 2.5 pekna na jednych widlach!!! Nie zalapiecie sie, pomachacie mi i df-owi z peronu! Bedzie odjazd, mowie Wam!!! 40 zl w tym roku!!!
Na poczatku moze zarysowac sie krotka polroczna konsolka opadajaca, a wtedy wybicie. Od razu na widlach, nie zdazycie nawet wejsc!!! Potem przejmujemy Lotos!!!
Dobrze, że sprzedałem w styczniu po 2 zł i wyżej, została tylko końcówka, którą chętnie upłynnię po - dajmy na to - 35 zł. Nie będę czekał na 40 zł. :)