BGE spada na pysk a Depend leci w kosmos :)
A burak "as" psy na niej wiesza bo sam jest nieudolny. Wtopił na ABM Solid i teraz się niedojda wyżywa na wszystkich :)
no to teraz porownales DEPEND do BGE czytales i porownywales raporty i wyniki?????
a popatrz kapitalizacja prawie podobna
ale z jednym sie z Toba zgadzam -tego mnie te pare miesiecy nauczyl NC ze to wszystko tutaj to spekulacja i kompletny brak przywiazania akcjonariuszy do spolki
Czego? Przywiązania akcjonariuszy do spółki? jurek, jest zima weź trochę lodu bo czółko masz chyba rozpalone - jeżeli masz rzeczywiście ca 450 kilo to jesteś nieźle w plecy ale osobiście uważam, że bierzesz udział w tej akcji informacyjno-deinformacyjnej.
Nic ci nie wytykałem, twoje pieniądze i twoja sprawa gdzie inwestujesz. Twoje zyski, twoje straty, mnie nic do tego tylko pamiętam kiedy tam pobiegłeś (za adą?) bo o tym tu pisałeś i zdaje się, że jeszcze tam nie jesteś do przodu tyle co ja tu, mimo dzisiejszych spadków. Ale mówię jasno jak stąd wyszedłeś (nawet częściowo) to dziś jest dowód, że zrobiłeś dobry ruch, podobnie jak w moim przypadku jasno widać, że źle zrobiłem nic się nie skracając. Z faktami się nie dyskutuje. A na DEP życzę ci takich wzrostów jak tu były, powodzenia.
Jurku... zgodze sie z Nikim... ze chyba maczasz w tym palce, ale nie bede ciagnac tego tematu. Co do dependu... społka wdraza nowy projekt o czym mwi od 3 miesiecy ... ma 0 zobowiazan i 1.2 mln zł w kasie , czeka na 600 mln zł i ktos w czwartek kupił 1 mln sztu kacji za 60 gr. Mow co chcesz ale w tym momencie jesli chodzi o podane informacje na tacu bardziej wierze w to co sie dzieje na dependzie... a czy oni tam oszukuja ? tego narazie stwierdzic nie moge
ADA niechodda ludza pieniadz hahahhh wiec buajaj sie leszczu
nie niech sobie przypomnij GREEN ECO ja knaganiala hahahahah i strazyla a c osie stalo zgodnie z moimi prognzami ubierasko miedzy 2 3 zlo te bylo hahahaha wiec bujaj sie