moze tak byc jak zdzich pisze, że sie jeszcze obsunie do 0,5x, ale rownie dobrze moze w 1 tydzien strzelic na 1,50 i wyzej
tak jak bylo to we wrzesniu ub roku
mysle ze tu spelnia sie oba scenariusze, i to juz stosunkowo niedlugo
@lilka, tego nikt nie wie czy warto, ja kupiłem np.1,13 i zanim się obejrzałem to zobaczyłem 0,68 więc chyba dobrym pomysłem jest poczekać,to szkoda mrozić kapitał,
plusem westy jest to,ze tu nie ma rozwodnienia akcji w milionach ,westa jest "lekka"do podniesienia ,,to nie midas i boryszew,gdzie trzeba angażować duzy kapitał by podnosić kurs,,może po walnym bedziemy znali jakieś konkrety na ten rok,tu od dłuższego czasu zastój,może teraz przyjdzie czas na wybicie po raporcie 28 lutego-najlepszy okres na sprzedaż akumulatorów,,
jeszcze jedno
dołek mieliśmy 27,08
teraz 27,02 mija 180 dni ważny punkt zwrotny ,być może w dn 27-28 ,02 zrobią drugie dno które może być punktem zwrotnym ,jednocześnie na 28 nakłada się raport
ale to tylko moje przemyślenia
kto ma w sobie zylke hazardu moze zaryzykowac kupno ale musi sie liczyc ze moze tez tu utkwic na kilka miesiecy
Kurs juz od dlugiego czasu sie konsoliduje, nadchodza wazne dni, bedzie woz albo przewoz
ja zaryzykuje i zrobie zakup w tym tygodniu
widziałbym to tak
jeśli raport byłby zły zrobiłby podbitkę wcześniej aby wyjść przed raportem,tego nie było,a wręcz odwrotnie chciał zrobić zjazd,dlaczego zrezygnował ?niewielu chciało oddać?,poniżej 0,6 pojawił się popyt .
dlatego myślę ze raport może być wcale nie najgorszy
jeśli to się sprawdzi, to myślę że jeszcze przed zamknięciem luki będzie chciał zebrać w przedziale 07-075
ale to tylko moje przemyślenia
pozdrawiam
spokojnie tutaj polityka informacyjna jest "100 lat za murzynami"
wiec jeszcze mysle ze nas przetrzymaja chyba ze wyniki beda kiepski i spoldzielnia bedzie chciala robic kółka.
a ja mysle ze jeszcze zjedziemy nizej 0,5x
dzis odpalim mi stop na 4zł. na cdc :) zrobiłem juz tam jedno ładne kólko ale ty razem TYLKO !!! 20% w plecy moze dokupie westy?
No dalej lilka już się zdecydowałaś?
Czas ucieka, miesiąc się kończy i dalej nic nie wiesz, zresztą jak większość z nas.
Rzut monetą i jazda.
Chcesz zarobić musisz zaryzykować takie jest prawo giełdy.
na świecie dość nie ciekawie
na wig 20 widziałbym zmianę trendu dopiero koniec marca
u nas przed większym wybiciem wskazana by było konsolidacja na poziomach które podałem wcześniej
pozdrawiam
piękne wyniki monnari pokazało,dzisiaj ponad 30 procent do przodu mimo lichej gieldy-siła,,na midasa mozna nachwilę wskoczyć chociaz tam tez niewiadoma,cedc był kupował na tym spadku,,,
myślę,że na redanie w krótkim czasie jest do wyjęcia kilkadzieiąt procent na plus,nie mam już gotówki bo wsz w wescie ale położyłbym tu 30 ,40 tysięcy...nie widzę tu zagrożenia,odzież schodzi,,