Kto się spodziewa kiepskich wyników za 2012 ? Ponawiam pytanie czy ktoś widział, w wyniakch pieniądze za platinium !?!? czyli 138 mln euro ponad 0,5 mld zł ? dodajcie sobie tę wartość do przychodów np za 3Q 2012.
Do 11 marca ma być opublikowany skonsolidowany raport za 2012 pomimo wszystko się zdziwicie wynikami. Pierwszy raz od dawna nie wykażą straty wg moich obliczeń.
Do 11 marca ma być opublikowany skonsolidowany raport za
> 2012 pomimo wszystko się zdziwicie wynikami. Pierwszy raz
> od dawna nie wykażą straty wg moich obliczeń.
fajno by było to może wzrośnie do normalnych poziomów przynajmniej w okolice 15
A czemu nikt nie napisal na temat wykresu tej spolki?Na wykresie widac ze ostatni spadek byl dosyc ostrym do wykresu.Dzisiejszy wzrost pokazuje ze na koniec sesji ze zachowal sie pod wykres,w poniedzialek moze jeszcze 2% na plusie,ale wtorek lub srode zobaczymy dalsze spadki na tym papierze.
Co będzie we wtorek,środe na naszej gpw vel szulerni to diabli wiedzą aIe teraz widzisz Aniu jak to jest zostać bez papierka...Ta spółka nie jest przewidywalna i równie dobrze rakieta może isć w góre na maksa.Teraz musisz at sie łapać żeby sobie nastroje poprawić,wszak 2% to wszystko na co cie stać! Sorki za osobiste wycieczki ale nie trawie groszorobów.Sama is chwaliłaś,nieprawdaż?
Moje osobiste zdanie jest takie ze w poniedzialek na poczatku sesji moze papier odbic w gore max.1% , a w tygodniu jeszcze zobaczymy 7,60 jak nie nizej ale to moje zdanie Pozdrawiam
jak na razie to na tygodniowym widze młotek po spadkach, kurs odbiło 45 sesyjnej , więc spodziewam się odbicia w tym tygodniu do poziomów przynajmniej 9 złotych. pzdr
a na dziennym wykresie jest objęcie hossy, pytanie na ile pomoze to kursowi, wazne jest zachowanie też gpw, ale zapowiada się ze następne 2 yygodnie na gpw będą ok, więc papier powinien wrócic do 9 złotych, jeśli będzie wyżej to jeszcze będzie super!
ZANIM KUPIŁEM GTC, ZASTANAWAIŁEM SIĘ NAD GANTEM ORAZ FLUID Z NEW CONNECT
GANT POSZEDŁ DO GÓRY PO KILKU DNIACH POSUCHY TO SAMO TERAZ FLUID
CÓŻ
CZEKAM NA GTC , ZE I TUTAJ RUSZY
Pieniądz lubi cisze więc im ciszej na forum tym lepiej.Groszowcy pożenili akcje i teraz nie ma kto pierdółek wypisywać.Teraz na gietku tylko północ o ile szeroki na to pozwoli.A apropo ciszy to zerknij np.na eurocash jaka tam cisza na forum.