na wykresie tego nie widać, ale to nie ważne, ważne jest zamknięcie.
Można było cztery razy obrócić gotówką w krótkim czasie, papier jest bardzo silny a dołek uklepany.
a ja przypomnę jaka jest sytuacja w firmie i ważne również jest czy wymiana jest na dołku czy na górze wykresu, nawet dzień przed wypadem z GPW ktoś kupuje upadłe firmy, taka specyfika
Zapomnij o upadłości likwidacyjnej, układowa ewentualnie.
ATON musi zapewnić trwałośc projektów Unii Europejskiej, a to oznacza brak możliwosci zlikwodowania spółki ot tak. Oni to doskonale wiedzą.
:))), ale tak to napisałeś, ze ktos mógł zrozumieć inaczej, ze skoro w Bomi to tez i u nas :)))
A "trwałość projektów UE" uniemożliwia zwykła upadłość spółki. Za dużo mają do stracenia i wcale nie mówię o aktywach W ATON-ie TYLKO O NOWYCH SPÓŁKACH.
Mają po sobie posprzątać w ATONIE i rozliczyć się z akcjonariuszami. Jeszcze nie skwitowalismy Zarządu i Rady Nadzorczej z okresu styczeń-kwiecień 2012.
Ponadto z okresu kwieciń - grudzień 2012 też.
to dobrze , ze ktos wreszcie wspomnial , ze upadlosc jest mozliwa
niemniej chcialbym przypomniec , ze o trybie upadlosci to postanawia sad , a nie ktos inny
- ukladowa - to restrukturyzacja i szansa na przyszlosc
- likwidacyjna - to zarobek dla syndyka , jego kumpli i dla tych co w tym wypadku chca kupic patenty atona za bezcen
sad sie zwyczajowo przychyla do ukladowej jesli zarzad przedstawia perspektywy na wyjscie z impasu ( w tym wypadku czytaj syfu )
oby najblizsze wza poradzilo sobie z tym problemem
to twoja sprawa , ufaj komu chcesz , ja na wza jesli bede mogl to cie jeszcze wespre , dlatego ze podobno chcesz cos zrobic , to mnie przekonuje , a mnie przyznaje juz sie nie chce
Dnia 2013-02-15 o godz. 09:43 ~ble napisał(a):
> nigdy spółka tego poziomu nie przebije, bo by wypadła z
> segmentu i nie miałaby szans na rynek główny