A co powiecie na inwestora branżowego z dużego parkietu GPW? ) Tylko psssssst. Zresztą sami wkrótce zobaczycie :) Branża jest hermetyczna i nie da się wszystkiego zatrzymać dla siebie :) Juuuuuuuupi!!! I w końcu -wypadałoby jeszcze dodać.
To wywalaj. Ja mam i trzymam. Wystawić swoje np. na 99 groszach??? Przecież nie podam Ci na forum nazwy inwestora człowieku, oszalałeś??? Poczekaj, to sam się wkrótce przekonasz.
Raporty do dupy , widać ,że klienci nie robią zakupów w AGROMIE tylko w SUPERMARKETACH:)
Nie zdążysz namówić nikogo na te swoje pare akcji . Spadnie jeszcze dziś z hukiem.
Kto nie zdąży dziś swoich opchnąć , będzie udupiony na miesiące.
EWAKUACJA!
A ja nikogo nie namawiam. A Ty sam jakiś czas temu sprzedałeś, teraz nieudolnie SAM naganiasz na różnych wątkach na jakieś swoje badziewie, a tutaj siejesz ferment :)
Dlatego, że taki raport i konieczność pozyskania inwestora -będziesz go miał. I tą pompkę też ;) Poprzyglądasz się z boku co najwyżej ;)
Dnia 2013-02-15 o godz. 09:23 ~Zainteresowana napisał(a):
> A ja nikogo nie namawiam. A Ty sam jakiś czas temu
> sprzedałeś, teraz nieudolnie SAM naganiasz na różnych
> wątkach na jakieś swoje badziewie, a tutaj siejesz ferment
Te badziewie dało mi zarobić przeszło 150%.:)
Tu będzie spadek murowany więc trzymając te swoje kilka sztuk nie będziesz miał okazji zarobić . Ale jak mówią ,najwyżej zostaniesz "INWESTOREM DŁUGOTERMINOWYM"
Wąsa nie mam .
Nie martw się jednak, dziś zobaczysz swoje upragnione górne widły.
Szkoda tylko ,że tak mało leszczy wypłoszyłem z papiera .
Ale cóż , trzeba się cieszyć tym co się udało odebrać:)))
Dnia 2013-02-15 o godz. 10:14 ~olek napisał(a):
> ja też zarobiłem na agromie i mi wystarczy masz tu link
> żeby nie być gołosłowny
> https://www.bankier.pl/forum/temat_wywalilem-mtc-pora-na-agr
> ome,12338490.html
Jak chcesz zabłysnąć to wklej monit z tranzakcji dokonanej na tym papierze a nie link z forum gdzie pisze się co się chce:)))